>

Denka International stroomlijnt bedrijfsvoering met SAP

Chameleon geeft insectenbestrijder beter inzicht in supply chain

Amersfoort / ´s-HertogenboschDenka International B.V., producent van bestrijdingsmiddelen, maakt vandaag bekend live te zijn gegaan met de mySAP All-in-One Process template van Chameleon. Door stroomlijning van de bedrijfsprocessen draagt de ERP oplossing er aan bij dat Denka een jaarlijkse omzetgroei van tien procent kan realiseren.

Denka wilde meer inzicht krijgen in de eigen supply chain en zowel het magazijnbeheer als het voorraadniveau verbeteren. Met de mySAP All-in-One Process template van Chameleon kan het bedrijf nu meer gegevens vastleggen, de bedrijfsvoering beter stroomlijnen en de efficiency vergroten. Dat alles levert een verhoging van de leverbetrouwbaarheid op en verbetert ook de supply visibility van de partners van Denka.

De implementatie van SAP en de verbeterde bedrijfsprocessen zijn voor Denka voorwaarden om te kunnen groeien. “We willen onze procesflow graag verbeteren en daarbij leren van elders opgedane best practices van SAP. Door deze implementatie denken wij ons gestelde doel van tien procent omzetgroei per jaar te realiseren”, aldus Gert Versteeg, algemeen directeur van Denka.

Rob van Stek, projectleider Chameleon over het Denka project : “Met de mySAP All-in-One Process implementatie helpen we Denka de planning en de behoeftebepaling te verbeteren. De magazijnmeester boekt nu zelf de goederen van vrachtwagens die gelost worden. De inkoopafdeling ontlast Denka hiermee én krijgt een actueler inzicht in de ontvangsten. De medewerkers van Denka hebben nu meer inzicht in hun eigen processen en kunnen daardoor op een efficiënte manier hoogwaardige producten op tijd aan haar klanten leveren”.

Denka wilde meer inzicht krijgen in de eigen supply chain en zowel het magazijnbeheer als het voorraadniveau verbeteren. Met de mySAP All-in-One Process template van Chameleon kan het bedrijf nu meer gegevens vastleggen, de bedrijfsvoering beter stroomlijnen en de efficiency vergroten. Dat alles levert een verhoging van de leverbetrouwbaarheid op en verbetert ook de supply visibility van de partners van Denka.

De implementatie van SAP en de verbeterde bedrijfsprocessen zijn voor Denka voorwaarden om te kunnen groeien. “We willen onze procesflow graag verbeteren en daarbij leren van elders opgedane best practices van SAP. Door deze implementatie denken wij ons gestelde doel van tien procent omzetgroei per jaar te realiseren”, aldus Gert Versteeg, algemeen directeur van Denka.

Rob van Stek, projectleider Chameleon over het Denka project : “Met de mySAP All-in-One Process implementatie helpen we Denka de planning en de behoeftebepaling te verbeteren. De magazijnmeester boekt nu zelf de goederen van vrachtwagens die gelost worden. De inkoopafdeling ontlast Denka hiermee én krijgt een actueler inzicht in de ontvangsten. De medewerkers van Denka hebben nu meer inzicht in hun eigen processen en kunnen daardoor op een efficiënte manier hoogwaardige producten op tijd aan haar klanten leveren”.

Over Denka

Denka International B.V. levert veilige kant en klaar oplossingen voor de plaagbestrijding van insecten. Denka levert deze producten in binnen- en buitenland, en is de enige producent die met de productie van aërosols (spuitbussen), vloeistoffen en vaste stoffen de gehele productrange omvat. Denka is vergunninghouder (GMP) voor het produceren van veterinaire bestrijdingsmiddelen die onder de Diergeneesmiddelenwet vallen. Een intensieve samenwerking met diverse, nationale en internationale, instituten, hoge scholen en research centra geeft Denka een beslissende voorsprong in de toepassing en formulering van feromonen en natuurlijke actieve stoffen.Denka is partner van grote concerns als Bayer, Intropa, Motip, FMC, Dow Agro, Sumitomo etc. Denka is voortdurend actief op het terrein van Research en development. Hierbij worden nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten verbeterd. Denka is hierbij toonaangevend. Dit onderzoek heeft inmiddels geresulteerd in een tiental octrooien en een twintigtal productregistraties.

Over Chameleon

Chameleon is een middelgrote SAP dienstverlener en officieel SAP Partner sinds 1997. Chameleon biedt een totaalpakket aan producten en diensten op basis van SAP software om het mogelijk te maken voor haar klanten om hun bedrijfsdoelstellingen te halen en te verbeteren. Voor MKB bedrijven in de proces industrie biedt Chameleon een pasklare oplossing om over te stappen op SAP. Met deze mySAP All-in-One Process template combineert Chameleon haar branchekennis met state-of-the-art ERP software in een hosted omgeving en maakt ze bereikbaar voor het MKB.
Meer informatie vindt u op: www.chameleon.nl