>

SAP Announces Recipients of 2007 Pinnacle Awards in Recognition of Outstanding Partnership

ViennaSAP heeft gisteren tijdens een speciale award ceremonie de winnaars bekendgemaakt van de SAP Pinnacle Awards 2007. Dit internationale awardprogramma erkent en beloond SAP partners die een aanzienlijke of bijzondere bijdrage geleverd hebben aan de SAP gemeenschap en het ecosysteem in 2006. Net zoals ieder jaar, beloonde SAP ook dit jaar haar partners in verschillende categorieën die te maken hebben met de huidige strategie en doelstellingen.

Vanuit Nederland was 2B Interactive genomineerd in de categorie Small and Midsize Enterprises (MKB). Als value added reseller spelen zij een voorname rol in manufacturing, retail en education. Als geen ander combineren zij specifieke branchekennis aan IT-kennis en ontwikkelen ze kant-en-klare oplossing voor deze markten.

Een goed voorbeeld was de ontwikkeling van een SAP All-in-One oplossing voor de ecudatiemarkt, genaamd Edictis. ROC’s hadden sterk de behoefte om nieuwe ontwikkelingen, zoals het informeren van studenten via sms over wijzigingen in het lesrooster, te integreren binnen het studentenvolgsysteem. Informatie naar studenten, maar ook informatie naar bestuurders, kan zo op een eenvoudige wijze worden ontsloten. Een oplossing waar het ROC inmiddels formeel voor heeft gekozen. Dit studentvolgsysteem is op basis van standaard ERP. De naam van de sms oplossing voor communicatie met de studenten is M-TxT.

Een lijst van de winaars van de SAP Pinnacle Awards 2007 treft u onderstaand aan in het Engelstalige persbericht. Van de uiteindelijke winnaars zijn partners als Adobe en Accenture ook in Nederland actief.


Vienna, Austria / ‘s-Hertogenbosch, the Netherlands – May 15, 2007 – SAP AG (NYSE: SAP) today announced the recipients of the SAP Pinnacle Awards 2007, SAP’s global partner award program that honors and recognizes SAP partners that have made significant contributions to the SAP community and ecosystem in 2006. The winners were announced at a special awards ceremony held last night, on the eve of SAPPHIRE ’07 Vienna, SAP’s international customer conference, being held May 14 -16.

SAP Pinnacle Awards are granted to leading SAP partners that have excelled in developing their partnership with SAP and mutual business by providing high-quality products, solutions and services to our customers. Winners are selected based on nominations received from partners and SAP employees. This year, 25 award recipients were chosen from a group of 154 nominees. Each nomination was evaluated according to predefined criteria.

“SAP commends this year’s winners of the SAP Pinnacle Awards, who have excelled in their partnership with SAP and extended the value of SAP applications and services to our joint customers,” said Zia Yusuf, executive vice president, Global Ecosystem and Partner Group, SAP. “SAP has one of the most extensive global ecosystems in the software industry. We recognize this year’s award recipients for the tremendous value they have delivered to the SAP community and ecosystem during the past year. By working with such partners, SAP is continuing to drive co-innovation and provide further value for our worldwide customer base.”

Each year, SAP honors its partners with SAP Pinnacle Awards in different categories that highlight and support the current mission and strategy of SAP. For a listing of the SAP Pinnacle Awards 2007 categories and winners, please see the addendum below.

Addendum: SAP Pinnacle Award 2007 Categories and Recipients

Award Category Award Winner
Platform Ecosystem
Software Solution Partner ofExcellence Adobe Systems, Inc.
Software Solution Leadership Wipro Ltd.
Outstanding Software SolutionInnovator MCA Solutions, Inc.
Technology
Technology Co-Innovation Intel Corporation
Technology Go-to-Market Intelligroup
Outsourcing
Hosting T-Systems
Business Process Outsourcing ADP Employer ServicesInternational
Enterprise SOA
Thought Leadership BearingPoint
Migration Excellence IBM Global Business Services
Industry Solutions
Industry SolutionsCo-Innovation Accenture
Industry Solutions Go-to-Market Tata Consultancy ServicesLimited
Horizontal Awards
Incremental RevenueContribution Accenture
Incremental Revenue Growth Deloitte
Customer Satisfaction itelligence AG
Channels (Small and Midsize Enterprises)
North America Navigator Business Solutions
Latin America PROCWORK DEALER
EMEA NEWS SAP Italia CONSULTINGS.p.A
EMEA Central Straton IT-Consulting AG
Japan Hitachi
Asia Pacific Wipro Ltd.
Regional Excellence
Americas Accenture & IBM Corporation(tie)
EMEA NEWS Axon Global
EMEA Central BearingPoint
APJ Fujitsu Ltd.