>

SAP Business One integreert met Onetrail

Alpha One, AGION en Onetrail hebben koppeling met Onetrail.net ontwikkeld

’s-HertogenboschSAP implementatiepartners Alpha One en AGION brengen een nieuwe oplossing op de markt die een brug slaat tussen Onetrail.net en SAP Business One. De koppeling is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Onetrail en is vanaf heden beschikbaar.

Onetrail automatiseert en standaardiseert het logistieke en administratieve proces tussen handelsondernemingen in de ICT-branche. Met Onetrail sluiten systemen van leveranciers, resellers en distributeurs naadloos op elkaar aan. Inmiddels zijn ruim twintig distributeurs en meer dan tweehonderd resellers aangesloten bij Onetrail.

SAP Business One is MKB-software van SAP. Met SAP Business One krijgen MKB’ers meer grip krijgt op hun klanten én hun onderneming waardoor ze verzekerd zijn van efficiënte processen en een beter nettoresultaat.

“Dankzij Onetrail kunnen resellers veel tijd en geld besparen”, zegt Luc van Alphen van Alpha One. “Resellers zijn altijd up-to-date en kunnen dankzij de koppeling met Onetrail optimaal inkopen tegen de allerlaagste prijzen. Bovendien worden inkooporders sneller afgehandeld. De door ons ontwikkelde koppeling zorgt ervoor dat wij nu ook in deze markt een complete oplossing kunnen bieden. Van verkoop tot inkoop en van stukshandel tot volledige projectenadministratie. Dit maakt dat gebruikers van SAP Business One nu optimaal van die voordelen kunnen profiteren.”

“De meeste winst wordt niet meer behaald op de inkoopprijs van de producten, maar door juiste informatie en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. En dat is nu precies wat wij met SAP en Ontrail gerealiseerd hebben”, aldus Jan-Mark Rosman van AGION.

Over Alpha One

Alpha One is onderdeel van de Alpha Management Corporation en als gecertificeerd GOLD partner met ruim 150 medewerkers gespecialiseerd in advies, eerstelijnssupport, verkoop en implementatie van SAP Business One, mySAP All-in-One en mySAP Business Suite. Met vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Venlo, Antwerpen (B) en Aachen (D) levert Alpha One optimale dienstverlening. Vele tevreden klanten en diverse SAP Awards bevestigen dit. In 2005 en 2006 stond Alpha One onder andere op de bühne als meest succesvolle SAP Business One partner voor de grootste groei in omzet, het grootste aantal nieuwe klanten en de aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit. Voor meer informatie: www.SAPvoorIT.nl of www.AlphaOne.nl.

Over AGION

AGION is een SAP gecertificeerd softwarebedrijf actief in midden, oost- en noord Nederland. Met een simpele maar doeltreffende aanpak brengt Agion met SAP Business One rust en overzicht gebracht in de dagelijkse drukte. Kijk ook op www.SAPvoorIT.nl of www.AGION.nl.