>

mYuice ontwikkelt brancheoplossing voor vier technische groothandelaren

’s-HertogenboschmYuice, onderdeel van het Ctac Powerhouse, is door vier toonaangevende technische groothandelsbedrijven (Breur Ceintuurbaan, Wijngo Holland, Technivo , Keller’s ijzerhandel) verkozen tot implementatiepartner van een branchegerichte SAP Business All-in-One oplossing. De oplossing stelt mYuice in staat de technische groothandel tegen betaalbare voorwaarden een 100% passende oplossing met toekomstvisie te bieden.

De vier ondernemingen zijn allen lid van de UN-club en werken met hetzelfde maatwerkpakket welke vervangen zal worden door de oplossing van mYuice. Afgesproken is dat mYuice, in samenwerking met SAP, begin 2008 een SAP Business All-in-One oplossing voor de technische groothandel zal hebben ontwikkeld. Deze oplossing zal bij de ondernemingen van de UN-club worden geïmplementeerd. Vervolgens zullen diverse specifieke oplossingen in de oplossing worden geïntegreerd. Hierbij valt te denken aan een webshop, koppelingen met de technische dienst of het doorvoeren van radio frequency.

“Aan de basis van deze samenwerking staat onze jarenlange ervaring in de groothandelsbranche”, aldus Peter Geelen, algemeen directeur mYuice. “En uiteraard een flexibele oplossing als SAP Business All-in-One, dat ons in staat stelt branchespecifieke oplossingen te bieden gebaseerd op standaard software. Door de samenwerking met UN-club zal mYuice het SAP Business All-in-One concept verder verfijnen, wat ook voor toekomstige opdrachtgevers voordelig zal zijn. ”

Profiel Ctac

Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en
universiteiten. Ctac had per 30 juni 2007 342 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.