>

SAP lanceert nieuwe generatie Customer Relationship Management

SAP CRM 2007 meest complete CRM-oplossing door uitgebreide functionaliteiten en revolutionaire gebruiksvriendelijkheid

’s-HertogenboschSAP lanceert de nieuwste versie van haar Customer Relationship Management oplossing: SAP CRM 2007. Naast diverse nieuwe functionaliteiten, heeft SAP CRM 2007 een revolutionair nieuwe gebruikersinterface, die de strijd aan kan met de nieuwste online portals. De applicatie is een essentieel onderdeel van de SAP Business Suite en is in samenwerking met toonaangevende klanten en partners ontwikkeld.

Customer Relationship Management (CRM) draait niet langer alleen maar om het verbeteren van verkoop, service en marketing. In een wereld waarin informatie “only one click away” is, waarin producten gemakkelijk te verpersoonlijken zijn en waarin de margedruk toeneemt, is het van groot belang om te kunnen beschikken over een alles overkoepelende oplossing.

“SAP CRM 2007 is de meest complete oplossing in de markt en de enige waarbij het niet nodig is om compromissen te sluiten ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit of functionaliteit. Deze nieuwe versie omhelst alles waar CRM zich mee bezig houdt: marketing, sales, service en e-commerce, gebruik makend van een interface die nog nooit zo toegankelijk is geweest”, aldus Jacques Moolhuijsen, Solution Sales Executive CRM bij SAP Nederland.

Met SAP CRM 2007 ontwikkelt CRM zich van een functie-automatiseringstool tot een flexibel en op de gebruiker gericht, end-to-end business proces platform. Een dynamische nieuwe gebruikersinterface zorgt ervoor dat de gebruiker gemakkelijk toegang heeft tot alle relevante informatie om hun klanten op de best mogelijke manier te kunnen ondersteunen. Daarnaast zijn er in de nieuwste versie een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

  • Flexibele multi-channel customer service – SAP Business Communications Management software combineert communicatietechnologieën en SAP CRM om traditionele callcenter processen uit te breiden over de gehele organisatie, inclusief gedetacheerde medewerkers en experts op welke locatie dan ook.
  • Maximaliseren van de waarde van iedere interactie – SAP Real-Time Offer Management software geeft verregaande inzichten in iedere klantinteractie en ieder voorstel om klantrelaties zo winstgevend mogelijk te maken.
  • Optimaliseren van marketing en promotionele uitgaven – SAP heeft haar oplossingen voor trade promotions management (TPM) en marketing development funds (MDF) sterk uitgebreid om klanten te helpen zoveel mogelijk rendement te halen uit de promotionele uitgaven, alsmede het verzekeren van een beter inzicht en meer controle op end-to-end budgetten en claims processen.

SAP CRM helpt op dit moment al klanten, zoals Intel en Adobe, bij het bereiken van een compleet beeld van hun klanten en het verbeteren van groeimogelijkheden en klantervaringen.

Over SAP Customer Relationship Management

SAP biedt marktleidende customer relationship management (CRM) oplossingen, gebaseerd op enterprise servicegeoriënteerde architectuur, die bedrijven helpt bij het bereiken van nieuwe groei, het behouden van flexibiliteit en verwerven van operationele efficiency. SAP levert met de SAP CRM applicatie toonaangevende front-office capaciteiten en maakt end-to-end, branchespecifieke processen mogelijk. De software helpt bedrijven bij het ondersteunen van hun werknemers met real-time informatie en analyses die zij nodig hebben om inzicht te krijgen in klantgedrag, om nieuwe klanten te werven, om de klantloyaliteit te vergroten en om langdurige relaties met klanten op te bouwen. SAP CRM is één van de kernapplicaties in de SAP Business Suite, die is gebouwd op de SAP NetWeaver architectuur.