>

Business Objects lanceert BusinessObjects XI 3.0

Eerste volledig geïntegreerde kennisplatform.

BilthovenBusiness Objects, een SAP organisatie (NYSE: SAP) en leverancier van oplossingen op het gebied van business performance optimalisering, lanceert vandaag BusinessObjects™ XI 3.0. Als een enkel enterprise-scale platform, doorbreekt BusinessObjects XI 3.0 de grenzen van traditionele business intelligence (BI). Het kennisplatform zorgt ervoor dat alle mensen verbonden met een organisatie toegang krijgen tot de informatie die zij nodig hebben om te excelleren. Toegang tot de juiste informatie maakt werknemers productiever, partners en leverancier effectiever en klanten meer tevreden en loyaler. BusinessObjects XI 3.0 maakt het voor organisaties mogelijk om dit prestatie voordeel aan te wenden.

“Ik verwacht dat BusinessObjects XI 3.0 onze organisatie nieuwe inzichten brengt en een verbeterde besluitvorming,” aldus Yvonne Jones, manager van data management bij Unisys, een vooraanstaand internationaal bedrijf op het gebied van IT services en technologie. “Onze werknemers hebben nu toegang tot uitgebreide BI mogelijkheden, waar en wanneer ze deze nodig hebben”.

Klik hier voor het volledige Engelstalige bericht.

Over Business Objects

Als een onafhankelijke business unit binnen de SAP Group, verandert Business Objects de manier van werken door het verbinden van mensen, informatie en bedrijven. Samen met één van de sterkste en meest diverse partner netwerken uit de industrie, biedt het bedrijf business performance optimalisering aan klanten over de hele wereld en in alle grote industrieën, inclusief aan financiële dienstverleners, retail, consumer-packaged goods, gezondheidszorg en aan de publieke sector. Met open, heterogene applicaties op het gebied van governance, risk en compliance; enterprise performance management; business intelligence; en door middel van global consulting en opleidingen, stelt Business Objects bedrijven van alle grootten in staat om het gat te dichten tussen business strategie en de uitvoering.