>

SAP Nederland benoemd Partners In Technology tot SAP Consulting & Training Services Partner

NijmegenPartners In Technology, specialist in softwareontwikkeling en integratieservices, is door SAP Nederland benoemd tot SAP Consulting en Training Services Partner.

Partners vormen een strategische rol in de go-to-markt van oplossingen van SAP. Zowel in de grootzakelijke markt als in het mkb heeft SAP partnerships voor specfieke sectoren of oplossingen. Voor de realisatie van projecten is de beschikbaarheid van gekwalificeerde consultants essentieel. SAP Consulting en Training Services Partners zorgen voor een sterk ecosysteem dat hier invulling aan kan geven.

René Zwezerijn, sinds januari 2008 managing director bij Partners In Technology en voormalig channel director bij SAP, ziet een grote toegevoegde waarde van het partnership: “De match in ervaring, professionaliteit en kwaliteit en de hoge handelingssnelheid bij Partners In Technology zorgen voor een adequate inzet van professionals bij SAP projecten.”

Partners In Technology heeft een duidelijk ambitie om verder te professionaliseren en te groeien. “Dit nieuwe partnership is een accelerator om dit mogelijk te maken, en een mooie blijk van waardering voor onze inspanningen,” aldus George Snijders, directeur en oprichter van Partners In Technology.

Partners In Technology

Partners In Technology is een SAP dienstverlener die technische consultancydiensten aanbiedt op het gebied van implementatie, ontwikkeling en integratie van SAP software. Speerpunten daarbij zijn ABAP, EAI, Xi-services en enterprise SOA. De consultants die Partners In Technology aanbiedt, werken pragmatisch en resultaatgericht. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en toegevoegde waarde staan daarbij centraal. Partners In Technology is gevestigd in Nijmegen en is op dit moment met ruim 25 SAP specialisten actief. Het bedrijf werkt onder meer voor Maxeda, Heineken, Holland Casino, ENECO, Schouten & Nelissen, ECI en Philips. Meer informatie over Partner In Technology is te vinden op www.partnersintechnology.nl/


Foto bijschrift: René Zwezerijn schudt de hand van Willem van Buren op kantoor van SAP Nederland, in aanwezigheid van Roel van Bremen van Partners in Technology.