>

KEYON TREEDT TOE TOT BUSINESS OBJECTS PARTNER NETWORK

’s-HertogenboschKeyOn en Business Objects kondigen aan dat KeyOn vanaf heden deel uitmaakt van het Business Objects Partner Network. Binnen het portfolio van Business Objects richt KeyOn zich op ‘Profitability & Cost Management’. Deze oplossing geeft organisaties de mogelijkheid om de winstgevendheid van de organisatie te sturen door een verbeterd inzicht in de omzet, kosten en capaciteit binnen die organisatie.

De Profitability & Cost Management toepassing van Business Objects maakt deel uit van de Financial Performance Management suite van SAP, waarin softwareoplossingen zitten waarmee managers en beslissingnemers een uitgebreid financieel overzicht krijgen van de organisatie. De producten geven snelle en gemakkelijke toegang tot vertrouwde geconsolideerde financiële informatie en inzicht in de manier waarop waarde wordt gecreëerd. Daarnaast maken ze het mogelijk om toekomstige zakelijke prestaties te beïnvloeden doordat beslissingnemers hun keuzes kunnen maken op basis van winstgevendheid en kosten.

De keuze voor de specialiteit van KeyOn is een strategische; de organisatie specialiseert zich in het verlenen van onafhankelijk advies op het gebied van financiële software en het bepalen van value drivers. Op dit moment is KeyOn voor een aantal van haar klanten al bezig met implementaties van activity based costing software. De oplossingen van Business Objects maken deel uit van de mogelijkheden voor de bedrijven die KeyOn adviseert. De toetreding tot het partner netwerk van Business Objects maakt het mogelijk voor KeyOn om direct met Business Objects samen te werken en zich te specialiseren in haar software, waarmee zij haar klanten nog beter kan adviseren.

Over KeyOn

KeyOn is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van financiële planning en budgetteringssystemen binnen de Hightech, voedings- en procesindustrie. KeyOn is een spin-off van EyeOn en is opgericht op 1 januari 2008. EyeOn is specialist op de verbetering van financiële en logistieke planning processen binnen Hightech, voedings- en proces’ industrie. In het verlengde hiervan richt KeyOn zich op de planning en budgetteringssystemen, die gerelateerd zijn aan de financiële en logistieke processen. Voor meer informatie: www.keyonplanning.nl.

Over Business Objects

Business Objects, een dochteronderneming van SAP, transformeert de manier van werken door mensen, informatie en bedrijven met elkaar te koppelen. Met open, heterogene applicaties voor governance, risk & compliance, enterprise performance management en business intelligence, kunnen organisaties van elke omvang hun strategie en executie bij elkaar brengen. Samen met een sterk en divers partnernetwerk zet Business Objects ruwe data om in bruikbare informatie waarmee ook niet-technische gebruikers onderbouwd beslissingen kunnen nemen. Dit is onafhankelijk van onderliggende databases, operating systemen, applicaties of IT-systemen. Meer informatie vindt u op www.businessobjects.com.