>

Plugwise kiest voor SAP

Energiebesparing wordt geadministreerd met SAP Business One

SassenheimPlugwise heeft SAP Business One gekozen voor de automatisering van haar activiteiten. Met hulp van implementatiespecialist KOOMBA werd gekozen voor een combinatie van SAP Business One met SAP Webtools, waarmee Plugwise zowel de online dienstverlening als de interne bedrijfsprocessen op een efficiënte manier kan uitvoeren.

Plugwise is producent van een plug & play energiemanagement systeem, waarmee een efficiënte energiehuishouding kan worden bereikt. Via een slimme plug worden gegevens over het energieverbruik draadloos naar de pc verstuurd. De Pc software geeft in één oogopslag inzicht in het exacte energieverbruik, de CO2-uitstoot en de kosten. Met deze kennis is de gebruiker in staat om met de slimme plug automatisch of handmatig de elektrische apparaten aan en uit te schakelen en het energieverbruik te beheren.

De keuze van Plugwise voor SAP Business One was tweeledig: de oplossing levert breedschalige ondersteuning waar het gaat om financiële, administratieve en serviceondersteuning. Daarnaast laat SAP Business One zich gemakkelijk koppelen aan Webtools, een toolkit van SAP die het mogelijk maakt om activiteiten en contacten met klanten via de webshop en support site te integreren met andere processen.

Plugwise directeur Norbert Vroege is blij met de keuze: “Wij waren op zoek naar een oplossing waar we direct de vruchten van zouden plukken. Omdat we als bedrijf fors aan het groeien zijn, en verwachten dit de komende jaren te blijven doen, zochten we een passend systeem om onze activiteiten te kunnen monitoren en reguleren. SAP Business One sloot perfect aan op onze wensen.”

“Het is erg leuk om bij ambitieuze bedrijven als Plugwise implementaties uit te voeren,” aldus Abdon de Kousemaeker, directeur van KOOMBA. “SAP Business One is een bewezen oplossing voor kleine, groeiende organisaties. De mogelijkheden om het softwarepakket ook te koppelen aan de professionele webshop oplossing gaf voor Plugwise de doorslag.”

Over SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel. Meer informatie op www.sap.nl/businessone.

Over Plugwise

Plugwise wil de standaard worden op het gebied van energiemanagement systemen voor de zakelijke en de consumentenmarkt. Om dit doel te bereiken heeft Plugwise heeft op basis van een aantal patenten een energiemanagement systeem ontwikkeld. Met het Plugwise systeem kan de gebruiker inzicht krijgen in het energieverbruik op stopcontactniveau. Daarnaast kan de gebruiker aangesloten apparaten op eenvoudige wijze in huis of op kantoor aan- en uitschakelen. Hiermee kan het energieverbruik worden teruggedrongen, zonder dat er ingeleverd wordt op het leef- en werkcomfort. Plugwise onderscheidt zich door innovatief vermogen, betrouwbaarheid en betaalbare oplossingen. Meer informatie kunt u vinden op www.plugwise.com.

Over KOOMBA bv

KOOMBA concentreert zich volledig op SAP Business One en heeft vestigingen in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met gecertificeerde specialisten richt het bedrijf zich op de verkoop, levering, implementatie en advisering van SAP Business One, inclusief projectmanagement. KOOMBA verzorgt de automatisering voor groothandelsbedrijven, productiebedrijven, internationale handelsmaatschappijen, serviceorganisaties, projectgestuurde organisaties en ICT-dienstverleners KOOMBA is een vooraanstaand partner van SAP op het gebied van Webtools, de integraal met SAP Business One functionerende eCommerce en eCRM oplossing van SAP. Voor meer informatie: www.koomba.nl.