>

Qics benoemd tot Software Solution Partner voor SAP Business One

’s-HertogenboschQics is door SAP benoemd tot Software Solution Partner voor SAP Business One. Met behulp van de Software Development Kit van SAP ontwikkelt Qics add-on’s voor SAP Business One gebruikers. Zowel SAP als Qics verwachten veel van deze samenwerking.

Qics heeft veel ervaring op het gebied van software ontwikkeling, met name voor internettoepassingen. Een voorbeeld hiervan is de webshop add-on die volledig geïntegreerd is met de SAP Business One processen in de backoffice zoals accounting, inkoop, voorraadbeheer, workflow, verkoop- en relatiebeheer, facturering en document- en servicebeheer.

Mark Velthuijsen (directeur Qics): “We zijn trots op de samenwerking met SAP. De organisatie heeft een schat aan kennis van de markt en de producten die beschikbaar zijn. We zien beiden het potentieel van een gecombineerde marktbenadering en samen met onze vestiging in Slowakije kunnen we hoogstaande producten introduceren die voor klanten een waardevolle toevoeging zijn.”

Sander de Koster (Channel Director SAP Nederland): “SAP Business One kent vele standaard functionaliteiten. Qics zorgt er met haar bewezen Add-on’s voor dat SAP Business One volledig aansluit op de behoefte van de specifieke wensen van de verschillende branches.”

Over SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over Qics

Qics B.V. is ISV (Independent Software Vendor) gericht op (financieel) maatwerk, Business Intelligence en Product development. Qics is naast een SAP Business One Software Solution Provider ook een Microsoft Gold Certified Partner en Exact Software Development Partner. Qics is in 2000 opgericht en heeft vestigingen in Katwijk (Nederland) en Žilnia (Slowakije). Qics werkt voor corporate organisaties als ABN AMRO, KLM en ING, maar ook voor het MKB. QicsTime, QicsPlanner en Qics Basis Data warehouse zijn producten van Qics.