>

BUSINESS OBJECTS EN SAP LANCEREN VIER NIEUWE OPLOSSINGEN

Nieuwe oplossingen voor Enterprise Performance Management, Crystal Reports voor SAP Business One, Xcelsius Present en voor Governance, Risk en Compliance.

Boston/’s-HertogenboschTijdens het eerste Business Objects Influencer Summit in Boston, maakten Business Objects en SAP vandaag bekend dat zij een viertal nieuwe oplossingen lanceren. Het Business Objects Influencer Summit brengt Business Objects executives, klanten, en partners bij elkaar om te spreken over innovatie en hoe Business Objects bedrijven kan helpen bij het realiseren van het thema van de summit: “transforming the way the world works”.

Business Objects en SAP deden de volgende aankondigingen:

     

  • Enterprise Performance Management oplossing linkt strategie aan uitvoering
  • Standard & Poor’s nieuwe Enterprise Risk Management evaluaties
  • Spreadsheets komen tot leven met Xcelsius Present
  • Professionele rapportages voor MKB-ondernemingen

Enterprise Performance Management oplossing linkt strategie aan uitvoering

Business Objects en SAP kondigen de nieuwe versie aan van Enterprise Performance Management, waarin Enterprise Performance Management, Business Intelligence én Governance Risk en Compliance oplossingen verder samensmelten. De nieuwe versie geeft bedrijven instrumenten voor besluitvorming en controle op de uitvoering. Daarmee verbetert de slagkracht van de onderneming aanzienlijk.

Met het product wordt tevens gereageerd op vraag uit de markt naar analyse tools, waarmee gebruikers de effecten van Enterprise Performance Management kunnen uitbreiden van financiën naar operationele activiteiten en oplossingen voor risk en compliance.

Standard & Poor’s nieuwe Enterprise Risk Management evaluaties

SAP kondigt in Boston een nieuw initiatief aan waarbij – in samenwerking met partners – klanten met behulp van services en oplossingen worden voorbereid op de nieuwe Enterprise Risk Management evaluaties van Standard & Poor (S&P). S&P heeft recentelijk aangekondigd dat zij deze mee zal nemen in de credit rating analyses van non-financiële organisaties.

SAP heeft dankzij de samenwerking met partners als Deloitte, IBM Global Business Services, PricewaterhouseCoopers en Protiviti, een unieke positie om de meest uitgebreide set van Risk Management tools, services en best practice templates te leveren.

Spreadsheets komen tot leven met Xcelsius Present

Business Objects Xcelsius Present is software waarmee de statische data van Microsoft Office Excel spreadsheets worden omgezet naar aantrekkelijke schermpresentaties. Gebruikers kunnen deze informatie vervolgens delen via Microsoft PowerPoint of via Adobe PDF files. Dankzij de interactieve visuele wijze van presenteren van data en de eenvoudige point-and-click interface, kunnen gebruikers van Xcelsius Present in een paar minuten een professionele presentatie maken, boeiend voor zowel de presentator als de toehoorders.

Professionele rapportages voor MKB-ondernemingen

Crystal Reports is de defacto standaard in rapportage van bedrijfsdata binnen veel grote ondernemingen. Nu kunnen ook bedrijven uit het MKB-segment profiteren van professioneel rapportagegereedschap, dankzij de beschikbaarheid van de basisversie van Crystal Reports voor SAP Business One. Ondernemers krijgen daarmee een panklare, volledig geïntegreerde oplossing voor het nemen van beslissingen op basis van actuele en betrouwbare gegevens uit hun bedrijfsadministratie.

Over Business Objects

Business Objects, een dochteronderneming van SAP, transformeert de manier van werken door mensen, informatie en bedrijven met elkaar te koppelen. Met open, heterogene applicaties voor governance, risk & compliance, enterprise performance management en business intelligence, kunnen organisaties van elke omvang hun strategie en executie bij elkaar brengen. Samen met een sterk en divers partnernetwerk zet Business Objects ruwe data om in bruikbare informatie waarmee ook niet-technische gebruikers onderbouwd beslissingen kunnen nemen. Dit is onafhankelijk van onderliggende databases, operating systemen, applicaties of IT-systemen. Meer informatie vindt u op www.businessobjects.com.