>

Perfect for People en VCD Business Intelligence bundelen hun krachten

NieuwegeinPerfect for People en VCD Business Intelligence hebben een samenwerkingsverband gesloten om bestaande en nieuwe klanten goed te kunnen adviseren over de combinatie van SAP, SAP BI en Business Objects. Door het bundelen van hun specifieke kennis op het gebied van deze oplossingen kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn.

Door de overname van Business Objects door SAP begin dit jaar, is er veel veranderd op het gebied van Business Intelligence. Deze ontwikkeling is de aanleiding voor de samenwerking tussen VCD Business Intelligence en Perfect for People. Een samenwerking die gericht is op kennisdeling, het gezamenlijk uitvoeren van projecten en het kunnen geven van onafhankelijk advies aan bestaande en nieuwe klanten.

“Wij geloven sterk in de kracht van onze samenwerking. Nu kunnen we klanten het beste van twee werelden geven en hen nog beter adviseren over een goede invulling van hun informatievoorziening”, aldus Niko Brouwer (VCD Business Intelligence).

“Perfect for People heeft uitgebreide expertise op het gebied van SAP gebaseerde oplossingen en Business Intelligence. VCD is al jaren de grootste Business Objects partner in Nederland. Gezien de recente marktontwikkelingen is het niet meer dan logisch dat wij de krachten bundelen en hiermee onze klanten optimaal kunnen adviseren”, aldus Jorg Schalekamp (Perfect for People).

Over VCD Business Intelligence

VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep, die ca. 450 medewerkers kent met vestigingen in Groningen, Eindhoven, Heerenveen en Delft. VCD bestaat meer dan 30 jaar en heeft naast business intelligence ook activiteiten op het gebied van bedrijfssoftware (Exact), eigen software ontwikkeling en hardware en infrastructuur (Hewlett-Packard). VCD Business Intelligence bestaat uit meer dan 50 medewerkers die zich uitsluitend focussen op de realisatie van projecten op het gebied van business intelligence, inclusief de ondersteuning en nazorg via een eigen servicedesk. Voor meer informatie over VCD Business Intelligence: www.vcd.nl

Over Perfect for People

Perfect for People is een SAP partner die organisaties in staat stelt om relaties aan te gaan en hieraan waarde toe te voegen. De organisatie ontwikkelt, implementeert en beheert innovatieve op SAP gebaseerde oplossingen. Hierbij committeert Perfect for People zich voor 100% aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen van haar klanten. Er werken bij Perfect for People ruim 130 medewerkers, die samen streven naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid. Voor haar medewerkers wil ze het leukste bedrijf zijn met de mooiste SAP opdrachten. Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein.