>

INNOBALANCE BENOEMD TOT GOLD PARTNER VOOR SAP BUSINESS ONE

’s-Hertogenbosch/AmsterdamSAP Business One partner InnoBalance is door SAP Nederland benoemd tot GOLD Partner.InnoBalance verdiende de GOLD partnerstatus door de groei die het bedrijf heeft gerealiseerd, het aantal gekwalificeerde medewerkers en de klanttevredenheid.

“Onze GOLD partnerstatus bij SAP is een geweldige erkenning voor onze prestaties. We hebben de afgelopen jaren ons uiterste best gedaan, het is mooi om zover te komen,” zegt een trotse Jeffrey Baay, directeur van InnoBalance. “We zijn blij dat we onze relaties nu ook kunnen laten zien dat we door SAP op deze manier gewaardeerd worden, dat geeft hen en ons vertrouwen.”

“Het partner ecosysteem is voor SAP Business One van essentieel belang. Om het MKB op de juiste manier te bedienen en bereiken, hebben we enthousiaste en actieve partners nodig,” aldus Sander de Koster, Channel Director bij SAP Nederland. “De hoogste partnerstatus is een beloning op het harde werk van InnoBalance. Het bedrijf wil daarnaast in ons netwerk een voorbeeldrol innemen; we kijken daarom uit naar wat de toekomst zal brengen.”

Over SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over InnoBalance

InnoBalance biedt het midden- en kleinbedrijf een automatiseringsoplossing op basis van SAP Business One, het ERP-pakket voor het MKB. InnoBalance onderscheidt zich door de manier van werken; het bedrijf ondersteunt bedrijven bij het vinden van balans tussen (innovatieve) ICT-middelen, gebruikers en de organisatie. Met een helder en duidelijke plan van aanpak brengt InnoBalance inzicht in de kosten versus de baten van een automatiseringsproject. Meer informatie kunt u vinden op www.innobalance.nl.