>

Magnus en Oneline gaan samenwerken op SAP-gebied

Seminar ‘BW, BO, BI: Be Smart!’ voor SAP/BO-gebruikers op 16 oktober

’s-HertogenboschMagnus Technology Consultants en Oneline Business Intelligence gaan structureel samenwerken op BI-gebied. Doel is om de SAP-expertise van Magnus te combineren met de Business Objects-ervaring van Oneline. Zo kunnen de twee bedrijven hun klanten beter adviseren over en ondersteunen bij hun strategisch BI-gebruik. De in een eerste project opgedane kennis is een van de zaken die aan de orde komen in het seminar ‘BW, BO, BI: Be Smart!’ voor SAP/BO-gebruikers op 16 oktober.

“Onze samenwerking is een logisch gevolg van de overname van Business Objects door SAP. Klanten hebben veel vragen over de consequenties van deze overname voor hun key & power users, IT-afdeling en beheerprocessen. Als partners kunnen we kennis delen en onze onafhankelijke advisering verder versterken”, aldus Franklin Prosman, directeur van OneLine Business Intelligence.

BW, BO, BI: Be Smart!

Tijdens het seminar geven experts van SAP/Business Objects, OneLine en Magnus gericht inzicht in de nieuwste BI-tools en hun voordelen. Ze reiken tips aan voor het beschermen van investeringen en tonen hoe Web Intelligence en Voyager van Business Objects en SAP BW in de praktijk samenwerken. Deelnemers leren bijvoorbeeld hoe zij hun interne klanten beter kunnen bedienen met dashboards, analyses en rapportages. Het seminar vindt plaats op donderdag 16 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in het kantoor van SAP in ’s-Hertogenbosch. Het programma is toegespitst op managers die (mede-) verantwoordelijk zijn voor het BI-gebruik en de BI-strategie, -architectuur en -organisatie. Geïnteresseerden voor deelname kunnen zich opgeven via info@magnus.nl of 035 699 60 60.

OneLine Business Intelligence

OneLine levert praktische BI-oplossingen, diensten, producten en trainingen waardoor bedrijven hun managementinformatievoorziening blijvend kunnen verbeteren. OneLine is value added reseller en adviespartner van Business Objects. Meer informatie is beschikbaar via www.oneline.nl.

Magnus Technology Consultants

Magnus Technology Consultants verzorgt technologieadvies en IT-integratie. Sinds de oprichting in 1990 heeft Magnus als SAP Service Partner talrijke SAP-implementaties en -optimalisaties tot een succes gemaakt. Magnus is SAP BW-specialist van het eerste uur. Voor meer informatie: www.magnus.nl.