>

SAP benoemt KOOMBA tot GOLD Partner voor SAP Business One

Groei door geïntegreerde oplossing met eCommerce en eCRM

RotterdamDe Rotterdamse SAP Business One-partner KOOMBA bv is door SAP Nederland benoemd tot GOLD Partner voor SAP Business One. Deze nieuwe partnerstatus bevestigt de sterke groei die KOOMBA sinds 2006 heeft doorgemaakt.

KOOMBA startte in 2006 officieel als partner van SAP voor Business One en is nu binnen twee jaar benoemd tot GOLD Partner. SAP kende de nieuwe status toe op basis van de gerealiseerde verkopen, het aantal gecertificeerde medewerkers en de marketingactiviteiten van KOOMBA.

Abdon De Kousemaeker, directeur van KOOMBA: “Toen we in december vorig jaar SILVER behaalden beloofde ik dat we het niet rustiger aan zouden doen. We hebben geknokt en geïnvesteerd om dit ambitieuze doel te bereiken. De combinatie van SAP Business One met de module Webtools 2007 voor eCommerce en eCRM vormde de basis voor ons succes en het nieuwe GOLD partnership met SAP”. KOOMBA heeft er dit jaar voor gezorgd dat Webtools 2007 ook in Nederland geleverd kon worden.

“Het is mooi om het enthousiasme te zien waarmee KOOMBA zich heeft gestort op het maken van de volgende stap”, zegt Sander de Koster, Channel Director bij SAP Nederland. “KOOMBA is een voorbeeld voor andere partners, we zijn erg trots dat we hen de hoogste status in ons partner ecosysteem kunnen toekennen.”

Over SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over KOOMBA bv

KOOMBA concentreert zich volledig op SAP Business One en heeft vestigingen in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met gecertificeerde specialisten richt het bedrijf zich op de verkoop, levering, implementatie en advisering van SAP Business One, inclusief projectmanagement. KOOMBA verzorgt de automatisering voor groothandelsbedrijven, productiebedrijven, internationale handelsmaatschappijen, serviceorganisaties, projectgestuurde organisaties en ICT-dienstverleners KOOMBA is een vooraanstaand partner van SAP op het gebied van Webtools, de integraal met SAP Business One functionerende eCommerce en eCRM oplossing van SAP. Voor meer informatie: www.koomba.nl.