>

CIBER ontvangt SAP-certificering voor application management services

Certificering omvat implementatie, hosting en application support

EindhovenCIBER heeft een wereldwijde certificering ontvangen van SAP AG voor zijn application management services. De ICT-dienstverlener is al SAP services partner en krijgt met de certificering nog meer mogelijkheden voor de implementatie, hosting en support van SAP-oplossingen. Slechts vijf bedrijven in de wereld hebben deze certificering gekregen.

Michael Ressemann, global head of BPO Solution Delivery and Partner Enablement bij SAP: “Met deze certificering bewijst CIBER professionele application management services te leveren aan SAP-gebruikers over de hele wereld. Deze partnerovereenkomst is een belangrijke uitbreiding van het SAP application management provider ecosystem.”

“Dit stelt ons nog beter in staat stelt om SAP-ondersteuning aan onze klanten te leveren”, zegt Wil Daniels, directeur Enterprise Application Services bij CIBER Nederland. “SAP onderstreept hiermee onze kwaliteiten in het leveren van operationele support aan klanten over de hele wereld.”

CIBER-consultants zijn wereldwijd al bijna twintig jaar betrokken bij implementatie van SAP-oplossingen. Ze bieden uitgebreide ondersteuning voor SAP-applicaties, onder meer bij implementaties en upgrades, uitbreidingen, integraties en maatwerk.

CIBER werd onlangs nog geplaatst in de top tien van de Best Managed Global Outsourcing Vendors in het gerenommeerde Black Book of Outsourcing van de Brown Wilson Group. In dit jaarlijkse onderzoek worden CEO’s, CFO’s, CIO’s en en andere beslissingnemers uit de Fortune 2000 gevraagd naar hun waardering van wereldwijde aanbieders van outsourcingdiensten.

Over CIBER Nederland
CIBER is een wereldwijde full service IT dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Onze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

CIBER (NYSE: CBR) kijkt terug op dertig jaar internationale ervaring met klanten in zowel de overheid als het bedrijfsleven. Met 9000 medewerkers over de hele wereld genereert CIBER een omzet van ongeveer 1 miljard dollar. In Nederland is CIBER inmiddels 12 jaar actief met ongeveer 450 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam.

CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, groothandel, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.