>

SAP EN BUSINESS OBJECTS LANCEREN SAP DATA MIGRATION

Nieuw portfolio van oplossingen voor ERP datamigratieprojecten combineert SAP services met Business Objects informatiemanagement software

‘s HertogenboschSAP en Business Objects introduceren SAP Data Migration, een combinatie van services waarmee klanten in staat zijn om datamigratie zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

SAP Data Migration combineert de verschillende expertservices die SAP met de toonaangevende software van Business Objects op het gebied van data-integratie en datakwaliteit heeft. De portfolio bestaat uit een framework, templates, methodologie en tools om data uit bestaande systemen te analyseren, bewerken en te uploaden naar een SAP ERP omgeving. Daarnaast is ook een bewezen informatiemanagement infrastructuur van Business Objects onderdeel van de oplossing. Deze infrastructuur geeft gebruikers die een verouderd systeem willen vervangen of daarvandaan willen upgraden naar een SAP ERP omgeving de mogelijkheid om dit op een snelle, veilige en nauwkeurige manier te doen.

“Het proces van het verplaatsen van data van een ouder systeem naar SAP is voor veel van onze klanten een grote uitdaging. In meer dan 80% van de gevallen duren deze projecten langer dan verwacht, waardoor ze duurder uitpakken dan was ingeschat,” aldus Coen de Koning, Senior Sales Consultant Business Objects. “Datamigratie is vereist voor iedere SAP Business Suite implementatie. SAP Data Migration waarborgt de veiligheid, flexibiliteit en snelheid van migratieprojecten in zes fasen: het analyseren, het uitpakken en transformeren, opschonen, valideren, uploaden en synchroniseren. Het feit dat SAP data migratie accepteert uit zowel verouderde systemen als niet-SAP-systemen – waaronder Oracle- en IBM-applicaties en databases – maakt SAP een betrouwbare keuze voor de ondersteuning tijdens migratieprojecten.”

Over Business Objects
Business Objects, een dochteronderneming van SAP, transformeert de manier van werken door mensen, informatie en bedrijven met elkaar te koppelen. Met open, heterogene applicaties voor governance, risk & compliance, enterprise performance management en business intelligence, kunnen organisaties van elke omvang hun strategie en executie bij elkaar brengen. Samen met een sterk en divers partnernetwerk zet Business Objects ruwe data om in bruikbare informatie waarmee ook niet-technische gebruikers onderbouwd beslissingen kunnen nemen. Dit is onafhankelijk van onderliggende databases, operating systemen, applicaties of IT-systemen. Meer informatie vindt u op www.businessobjects.com.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen deze bedrijven hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen de bedrijven met SAP software hun relaties met klanten en partners overal ter wereld verbeteren. De basis hiervoor is SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 76.000 bedrijven verspreid over 120 landen software van SAP. In Nederland maken meer dan 1000 bedrijven in het MKB gebruik van SAP oplossingen. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

Disclaimer

Copyright