>

SAP REIKT PARTNER AWARDS UIT

Nieuwe award voor ‘Beste Business Process Outsourcing Partner’ gaat naar ADP

’s HertogenboschSAP Nederland heeft voor de twaalfde keer de SAP Partner Awards uitgereikt. Deze onderscheidingen worden ieder jaar uitgereikt aan partners die hoge ogen scoren in de categorieën: ‘Partner met Hoogste Klanttevredenheid’, ‘Beste Teaming Partner’, ‘Best Gecertificeerde Partner’ en ‘Meest Innovatieve Partner’. Aan deze rij werd dit jaar voor het eerst de award voor ‘Beste Business Process Outsourcing Partner’ toegevoegd, die werd gewonnen door ADP. De award voor ‘Hoogste Klanttevredenheid’ ging voor het tweede jaar op rij naar Perfect for People en Accenture won voor het tweede opeenvolgende jaar de award voor ‘Beste Teaming Partner’. De overige awards werden uitgereikt aan Capgemini (Meest Innovatieve Partner) en Ordina (Best Gecertificeerde Partner).

“Zoals ieder jaar zijn we trots dat we onze meest succesvolle partners kunnen belonen. Dat we dit jaar twee partners voor de tweede keer op rij kunnen feliciteren, maakt het zeker speciaal,” aldus Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances van SAP Nederland. “De intensieve samenwerking met onze partners is een onlosmakelijk onderdeel van de strategie van SAP. Mede op basis van hun kennis en expertise kunnen zij het verschil maken bij onze klanten. We feliciteren de winnaars, hoewel de verschillen met de concurrentie dit jaar klein waren.”

De SAP Partner Awards 2008:

  • ADP won de award voor ‘Business Process Outsourcing’. Het wereldwijde Powered by SAP BPO programma maakt het mogelijk voor gecertificeerde partners om diensten aan te bieden vanuit een SAP multiclient oplossing- en technologieplatform. Met de award werd ADP beloond voor een solide strategie en de mooie successen die het bedrijf in 2008 boekte met haar GlobalView® platform.
  • Ordina ontving de award voor de ‘Best Gecertificeerde Partner’. Ordina krijgt daarmee de erkenning voor de investering die het bedrijf heeft gedaan in het ontwikkelen en uitbreiden van de kennis van haar consulting team.
  • De award voor ‘Meest Innovatieve Partner’ ging naar Capgemini voor gerealiseerde projecten op basis van SAP’s SOA architectuur, waarmee organisaties flexibeler kunnen opereren.
  • Perfect for People kreeg voor de tweede maal op rij de award voor ‘Partner met Hoogste Klanttevredenheid’. Klanttevredenheid is één van de belangrijkste onderdelen voor het bepalen van het succes van een bedrijf. Zoals ieder jaar deed SAP Nederland onafhankelijk onderzoek naar de tevredenheid over haar business partners. Op basis van onder andere deskundigheid van consultants, levertijd, begrip van de bedrijfsprocessen en de prijs-kwaliteitverhouding, wordt een cijfer bepaald voor de business partners van SAP.
  • De award voor `Beste Teaming Partner` ging wederom naar Accenture. Accenture zette in 2008 de lijn voort die in 2007 was ingezet. Samen met SAP waren zij wederom verantwoordelijk voor het succesvol afronden van een groot aantal projecten, waarmee zij uitdrukkelijk hebben bijgedragen aan het commerciële resultaat van SAP.