>

SAP LANCEERT BUSINESS SUITE 7

Nieuwste portfolio van oplossingen verlaagt upgrade-barrière en geeft gebruikers meer inzicht in kosten en een grotere flexibiliteit om snel te kunnen reageren op marktveranderingen

s HertogenboschSAP introduceert vandaag SAP Business Suite 7, de nieuwe generatie van haar platform voor de belangrijkste softwareoplossingen. Het portfolio is ontworpen om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering en het verlagen van IT kosten. In de huidige economische situatie dienen organisaties kortetermijnresultaten te behalen zonder afbreuk te doen aan het IT fundament. Om aan deze uitdagende eisen te voldoen, is de nieuwe Business Suite ontworpen om de last van upgrades te verminderen en gebruikers te helpen de kosten van hun IT omgeving te drukken. SAP biedt enhancement packages aan waarmee gebruikers de SAP Business Suite op specifieke onderdelen kan verbeteren. Daarnaast geeft de Business Suite meer inzicht in de resultaten dankzij de analytische mogelijkheden van het BusinessObjects portfolio. De oplossingen zijn volledig ontwikkeld op basis van een service georiënteerde architectuur en klanten kunnen gebruik maken van modulaire implementatie van industriespecifieke best practices.

Vermindering van de kosten en risico’s in een uitdagende economie

Om klanten te helpen bij het terugdringen van kosten van hun IT-landschap, wordt het mogelijk om de nieuwe Business Suite te verbeteren met meer dan 150 functionele innovaties die leverbaar zijn via enhancement packages. Daarnaast zullen alle releases van de oplossingen in de suite – SAP ERP, SAP CRM, SAP Supplier Relationship Management, SAP Supply Chain Management en SAP Product Lifecycle Management, alsmede van de industriespecifieke oplossingen in de gehele suite – op hetzelfde moment gedaan worden. Enhancement packages geven gebruikers de mogelijkheid om alleen die functionaliteit te selecteren en te implementeren die ze echt nodig hebben zonder dat ze hun oplossing hoeven te upgraden; hierdoor behoren lange implementatieprojecten en upgrades tot het verleden.

Om meer te weten te komen over de strategie achter de nieuwe SAP Business Suite, kunt u kijken naar een een interview met Jim Hagemann Snabe, lid van de Executive Board van SAP. Op www.sap-tv.com kunt u ook kijken naar een SAP Business Suite 7 retail demo waarin uiteengezet wordt hoe retailers de SAP Business Suite 7 kunnen gebruiken om meer te weten te komen over hun consumenten en in te kunnen spelen op hun verwachtingen. Voor meer informatie over het nieuwe pakket verwijzen we u graag naar de SAP Business Suite newsroom.

Over SAP Business Suite
SAP Business Suite is een allesomvattend business platform ontworpen om bedrijven succesvol te laten samenwerken, ongeacht de bedrijfsactiviteiten of de netwerk omgeving. Van productieplanning tot mobile sales oplossingen, SAP Business Suite levert alle software en diensten die nodig zijn om bedrijven zowel intern als onderling zonder beperkingen samen te brengen en te laten deelnemen aan de wereldwijde mogelijkheden. SAP Business Suite is open en flexibel, dat betekent dat de meeste databases, programma’s, besturingssystemen en hardware van diverse partijen worden ondersteund. Tevens voldoen de oplossingen aan de hoogste kwaliteitseisen en leveren ze ongeëvenaarde prestaties.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen deze organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen de bedrijven met SAP software hun relaties met klanten en partners overal ter wereld verbeteren. De basis hiervoor is SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties.

SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over 120 landen software van SAP. In Nederland maken meer dan 1000 bedrijven in het MKB gebruik van SAP oplossingen. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

Disclaimer

Copyright