>

SAP REIKT SME PARTNER AWARDS UIT

Partners van het Jaar: Asecom (SAP Business One), Ctac (SAP Business All-In-One) en VCD Business Intelligence (SAP BusinessObjects)

’s-HertogenboschSAP Nederland heeft voor de tweede keer de SAP SME Partner Awards uitgereikt aan partners die zich richten op het midden- en kleinbedrijf. In Woudrichem zijn tijdens het jaarlijkse SME partnerdiner zes prijzen uitgereikt rond de MKB-oplossingen SAP Business One, SAP Business All-in-One en de oplossingen uit het SAP BusinessObjects portfolio. Asecom (SAP Business One), Ctac (SAP Business All-In-One) en VCD Business Intelligence (SAP BusinessObjects) zijn uitgeroepen tot ‘Partner van het Jaar’. Tot ‘Snelst Groeiende Partner’ zijn Koomba (SAP Business One) en Itelligence (SAP Business All-In-One) en VCD Business Intelligence (SAP BusinessObjects) verkozen.

Sander de Koster, Channel Director van SAP Nederland: “Dit jaar reiken we voor het eerst ook een prijs uit aan onze partners voor het SAP BusinessObjects portfolio. Door de toevoeging van BusinessObjects aan SAP zijn zij voor een deel compleet nieuw in de markt, met andere typen partnerbedrijven om zich heen en een andere marktbewerking. Het maakt het extra speciaal dat we de winnaar meteen dubbel kunnen feliciteren. We houden er natuurlijk rekening mee dat in het komende jaar ook voor deze partners een spannende strijd zal losbarsten.“

Over de winnaars:

  • Asecom kreeg de award voor SAP Business One ‘Partner van het Jaar’. Het bedrijf verdiende de award dankzij het resultaat dat werd geboekt in het afgelopen jaar. In 2007 werd een solide organisatie neergezet die de basis vormde voor verdere groei. In de eerste helft van 2008 tekende Asecom een groot aantal nieuwe klanten op. In de tweede helft bleef de focus op pijplijncreatie en goede opvolging van alle kansen.
  • Ctac ontving voor de tweede keer op rij de award voor ‘Partner van het Jaar’ in de categorie SAP Business All-in-One. De winnaar van vorig jaar ging de strijd aan met een aantal enthousiaste partners die dit jaar graag wilden winnen. Maar Ctac maakte het waar: de doelstellingen voor 2008 werden overtroffen, zowel in licentieomzet als in nieuwe namen. Door focus, gerichte brancheoplossingen en diepe branchekennis wist Ctac de prijs te behouden.
  • VCD Business Intelligence werd benoemd tot Partner van het Jaar voor de nieuwe categorie SAP BusinessObjects omdat het bedrijf op geheel eigen wijze de markt bewerkt. Dankzij een duidelijke focus op de business is het bedrijf van meet af aan één van de leidende SAP BusinessObjects partners. Daarnaast behaalde VCD veel nieuwe klanten en een indrukwekkende licentieverkoop, wat hen met recht ook de ‘Snelst Groeiende Partner’ voor SAP BusinessObjects maakt.
  • Koomba ontving de SAP Business One award voor ‘Snelst Groeiende Partner’. Koomba heeft vooral in de laatste 3 kwartalen een ongekende groei laten zien. Het Rotterdamse bedrijf realiseerde gedurende het jaar waarschijnlijk ook de kortste sales cycle: binnen vijf dagen werd een eerste contact omgezet in een licentie-opdracht voor SAP Business One.
  • Itelligence won de SAP Business All-in-One award voor ‘Snelst Groeiende Partner’. In deze spannende categorie won Itelligence door het aantal “nieuwe namen” ook te koppelen aan een groei in omzet. Itelligence is internationaal een van de oudste en grootste SME partners van SAP en richt zich vooral op de grotere klanten in de SME markt. In Nederland realiseerden ze succesvol diverse complexe projecten.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiëntieverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. Het portfolio van SAP BusinessObjects brengt de strategie en executie van bedrijven van elke omvang bij elkaar met open, heterogene applicaties voor business intelligence, informatiemanagement, enterprise performance management, en governance, risk & compliance. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright