>

Delaware Consulting snelst groeiende SAP partner ter wereld in het MKB

IT-dienstverlener krijgt wereldwijde erkenning van SAP

Kortrijk (België), ‘s Hertogenbosch (Nederland)Het van oorsprong Belgische informaticabedrijf Delaware Consulting heeft de Pinnacle Award ontvangen als de snelst groeiende MKB-reseller van SAP. De Pinnacle Awards worden jaarlijks door SAP uitgereikt aan de best presterende partners over de hele wereld en zijn een van de hoogste vormen van erkenning die een SAP partner te beurt kan vallen.

Deze prijs gaat dit jaar naar Delaware Consulting voor de sterke groei die het in 2008 heeft neergezet in de verkoop van SAP toepassingen, waaronder SAP Business All-in-One, de automatiseringstoepassing voor het kleine en middelgrote bedrijf. Delaware kreeg de prijs overhandigd in het Amerikaanse Orlando tijdens SAPPHIRE, de jaarlijkse internationale conferentie waar klanten, partners en SAP experts ideeën en nieuwigheden uitwisselen.

“De bekroning van Delaware Consulting is oververdiend,” zegt Sander de Koster, Channel Director bij SAP Nederland. “Het is ook tekenend voor het niveau van de SAP partners in de Benelux, die over het algemeen erg hoog aangeschreven staan binnen de organisatie van SAP. Dit vertrouwen geeft onze lokale klanten de garantie dat hun automatiseringsprojecten worden ondersteund door degelijke, ervaren en gemotiveerde experts. Het bedrijf heeft aangetoond dat zij met haar manier van werken een goede toevoeging is aan het Nederlandse partnerlandschap.”

Dankzij de Nederlandse tak van Delaware Consulting heeft Heuschen & Schrouff haar oplossing inmiddels in gebruik genomen en de implementatie die op dit moment wordt uitgevoerd bij Continental Bakeries (Haust) verloopt volledig volgens de planning.

Delaware Consulting telt circa 360 medewerkers en heeft vestigingen in Kortrijk, Antwerpen, Nederland, Luxemburg, China en de Verenigde Staten. Het bedrijf is onder meer gecertificeerd advies- en verkooppartner van SAP Business All-in-One en SAP BusinessObjects toepassingen en specialist in de SAP NetWeaver platformtechnologie. Delaware Consulting werd eind vorig jaar ook al gelauwerd door SAP BeLux als de partner die het grootst aantal nieuwe klanten kon optekenen in 2008.

Voor het Engelstalige persbericht met alle winnaars van de Pinnacle Awards, klik hier.

Over Delaware Consulting
Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde IT-oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op SAP en Microsoft technologie. De onderneming draagt de titels SAP Gold Partner, SAP NetWeaver Partner, SAP BusinessObjects Partner en Gold Certified Microsoft partner, en werkt permanent aan het uitbreiden en versterken van zijn organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel circa 360 professionals in kantoren in Kortrijk, Antwerpen, Nederland, Luxemburg, China en de Verenigde Staten.
www.delaware-consulting.com

Voor vragen over dit bericht:

Eva Content
Tel: +32 (0) 497 12 73
E-mail: contente@delaware.be


Disclaimer

Copyright