>

SAP BENOEMT TRIMERGO TOT “ENABLED BY SAP BUSINESS ONE” PARTNER

Specialist in projectgestuurde industrie is eerste in Nederland en vierde wereldwijd met certificaat

’s HertogenboschTijdens de derde SAP Business One Solution Dag voor Nederlandse en Belgische Value Added Resellers heeft SAP Nederland aangekondigd dat Trimergo, SAP-partner voor de projectgestuurde industrie, is benoemd tot “Enabled by SAP Business One” partner.

Trimergo is de eerste partner in Nederland en de vierde wereldwijd die is benoemd tot “Enabled by SAP Business One” partner. Met dit initiatief wil SAP partners aanmoedigen om gestandaardiseerde, sectorspecifieke toepassingen te creëren op basis van SAP Business One. Doel is om bedrijven vanaf één werknemer te voorzien van een instapoplossing die zich richt op hun vaak complexe, industriespecifieke bedrijfsprocessen. Met Trimergo B2 ETO for Machine and Equipment Building levert Trimergo een gestandaardiseerde oplossing voor de projectgestuurde industrie, die zich richt op een projectmatige afstemming tussen planning, materiaal en capaciteit.

Bert Grolleman, director partner development van Trimergo: “We zijn van mening dat we de meeste toegevoegde waarde leveren aan onze klanten als we ons toeleggen op hun echte behoeften. Op die basis hebben we de oplossing Trimergo B2 ETO for Machine and Equipment Building ontwikkeld. We zijn trots om de eerste in Nederland te zijn met dit certificaat, het is een bewijs dat we door middel van innovatieve oplossingen écht bijdragen aan de business van onze klanten.”

Sander de Koster, Channel Director bij SAP Nederland: “Het “Enabled by SAP Business One” programma is een unieke manier om onze partners enthousiast te maken om echt mee te denken met hun klanten. Zeker in het MKB geldt dat hoe meer de software aansluit op de behoeften van een gebruiker, hoe beter.”

Het “Enabled by SAP Business One” certificaat werd uitgereikt aan Trimergo tijdens de SAP Business One Solution Dag, die plaats vond in ‘s Hertogenbosch. De SAP Business One Solution dag werd voor de derde keer georganiseerd voor alle Nederlandse en Belgische Value Added Resellers (VAR’s). In 18 verschillende presentaties werden aan de kleine 100 geïnteresseerden verschillende value added solutions getoond.

Over SAP Business One
SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over Trimergo BV
Trimergo ontwikkelt ERP oplossingen voor projectgestuurde bedrijven. De software zorgt voor de projectmatige afstemming tussen materiaal, capaciteit en engineering binnen budget en levertijd.Voor middelgrote bedrijven is er Trimergo T2 en voor het MKB is Trimergo B2 ontwikkeld voor volledige integratie met SAP Business One.

Sinds de start in 2001 hebben wereldwijd meer dan 250 bedrijven gekozen voor Trimergo software. Deze bedrijven bevinden zich in diverse branches, waaronder scheepsbouw, staalconstructie, apparaten- en machinebouw, engineering, interieurbouw en service- en reparatiebedrijven.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright