>

SAP LANCEERT SAP BUSINESSOBJECTS EXPLORER

Nieuwe software geeft medewerkers intuïtief en razendsnel inzicht in bedrijfsdata

’s HertogenboschSAP kondigt de nieuwste software uit het SAP BusinessObjects portfolio aan: SAP BusinessObjects Explorer. Deze nieuwe software combineert de zoek- en navigatiemogelijkheden uit het SAP BusinessObjects portfolio met SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator. Naast managers kunnen nu ook medewerkers zonder training zelf grote hoeveelheden bedrijfsgegevens razendsnel doorzoeken en goed onderbouwde beslissingen nemen. De oplossing is de meest geïntegreerde oplossing van SAP en BusinessObjects tot nu toe.

SAP BusinessObjects Explorer is een zoek- en navigatieoplossing voor de gehele organisatie. Van leidinggevenden tot medewerkers, in alle disciplines. Het navigeren door de zakelijke gegevens kan met behulp van een zoekmachine die qua gebruikerservaring vergelijkbaar is met een internet search engine. Gebruikers kunnen enorme hoeveelheden relevante gegevens snel verkennen via zoektermen. Vanuit diverse gegevensbronnen krijgen zij de informatie die nodig is om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen.

De belangrijkste functionaliteiten van SAP BusinessObjects Explorer:

  • Grote hoeveelheden data en metadata doorzoeken – Door het invoeren van een aantal simpele zoektermen vinden gebruikers onmiddellijk de relevante informatie uit alle gegevensbronnen – zonder dat zij voorafgaand kennis nodig hebben over welke gegevens beschikbaar zijn, of waar deze te vinden zijn.
  • Intuïtief verkennen van gegevens en grafieken – De software vult resultaten aan met contextueel relevante informatie. De gebruikerservaring is vergelijkbaar met zoekmachines voor internet en webwinkels. Gebruikers hebben geen kennis nodig van het datamodel of de brondata.
  • Automatische selectie op basis van relevantie en grafieken genereren – SAP BusinessObjects Explorer presenteert de meest relevante zoekresultaten als eerste en genereert automatisch de grafiek die het beste de informatie laat zien.
  • Prestaties en schaalbaarheid – De combinatie van een software- en hardwareoplossing levert de prestaties en de schaalbaarheid die nodig is om onmiddellijk antwoorden te krijgen uit zeer grote datasets.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. Met het SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright