>

SAP VERWELKOMT 100.000STE EDUCATION CURSIST

Grootste productgerelateerde IT-opleidingscentrum van Nederland viert 20-jarig bestaan met mijlpaal

’s-HertogenboschSAP Nederland heeft de 100.000ste cursist van SAP Education verwelkomd. Jubileumcursist Bart van Tulder bezocht het grootste productgerelateerde IT-opleidingscentrum van Nederland voor een opleiding rondom HR software voor Employee & Manager Self Service functionaliteit. Hij ontving uit handen van René Megens, Head of Education van SAP Nederland een waardebon voor gratis SAP trainingen voor de rest van 2009 en een belevingsbon voor persoonlijk gebruik. Daarnaast ontvangt zijn werkgever Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen van SAP een tweedaagse Training Need Analysis (TNA) om te bepalen welke trainingen het bedrijf nodig heeft om de kennis en vaardigheden in de organisatie te verbeteren.

SAP Education is gevestigd op de begane grond van het kantoor van SAP Nederland in Den Bosch en ontvangt 5000 tot 6000 gasten per jaar. In dit professionele opleidingscentrum worden trainingen gegeven die de hele levenscyclus van SAP software omspannen. Met behulp van nieuwe technieken als Virtual Live Classroom, E-Academy en E-learning kunnen cursisten klassikale opleidingen, zelfstudies, workshops en trainingen op de eigen werkplek volgen. Uitgangspunt voor de diverse trainingsprogramma’s vormen de bedrijfsprocessen in een organisatie, waarbij de inhoud is afgestemd op de uiteenlopende behoeften van project- en managementteamleden, consultants en gebruikers. Voor consultants biedt SAP Education de mogelijkheid om hun kennis te vergroten door middel van deelname aan een wereldwijd erkend certificeringsprogramma.

Het opleidingscentrum onderscheidt vijf aandachtsgebieden voor ondernemingen die gebruik maken van SAP software:

  • Kennis van upgrades en deltavereisten – opleidingen om te profiteren van nieuwe functionele
    uitbreidingen om het upgradeproces soepel te laten verlopen
  • Back-office ondersteuning – specifieke training in de technische functionaliteit voor ondersteuning en helpdesk activiteiten
  • Prestatieverbetering voor eindgebruikers – prestatieondersteunende oplossingen helpen medewerkers bij het maximaliseren van hun productiviteit
  • Optimalisatie- en prestatiemanagement – opleidingen waarmee gebruikers prestaties kunnen analyseren en verbeteren
  • Fusies, overnames en reorganisaties – een selectie van tools om in te kunnen spelen op ingrijpende veranderingen in de IT-infrastructuur en bedrijfsprocessen.

René Megens, Head of Education bij SAP Nederland: “We zijn erg trots op deze mijlpaal. We staan al jaren hoog aangeschreven in onze markt, maar ook binnen het internationale SAP netwerk is de Nederlandse tak toonaangevend. We hebben als enige opleidingscentrum een groen label. Dit geeft aan dat we zeer energie-efficiënt te werk gaan. Bijvoorbeeld door het gebruik van thin clients in plaats van traditionele Personal Computers besparen we veel elektriciteit. Onze doelstelling is om de groei die we in de afgelopen 20 jaar hebben laten zien voort te zetten, het trainingsaanbod verder te optimaliseren en onze efficiëntie te verbeteren.”


Foto: Jubileumbezoeker Bart van Tulder (l) ontvangt een waardebon uit handen van René Megens van SAP Nederland (r).

Over SAP Education
Om tegemoet te komen aan de complete leerbehoefte van gebruikersorganisaties biedt SAP Nederland sinds 1990 in haar eigen opleidingscentrum “SAP Education” een scala aan cursussen waarmee de gebruiker SAP software ook na de inbedrijfname verder kan optimaliseren. Niet alleen traditionele klassikale trainingen, maar maatwerk-cursussen op locatie en een groot aantal online lesmogelijkheden bieden alle ondersteuning die nodig is gedurende de gehele levenscyclus van de software.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright