>

NIEUWE FUNCTIE VOOR MARINUS TER LAAK BIJ SAP

Voormalig directeur SAP Nederland is benoemd tot de wereldwijde COO van SAP Global Field Operations

’s HertogenboschMarinus ter Laak, tot juli 2008 directeur van SAP Nederland, heeft per 1 juli 2009 de functie van Chief Operating Officer (COO) ingenomen voor SAP’s Global Field Operations (GFO).

SAP GFO stuurt en ondersteunt de lokale organisaties bij de executie van de SAP corporate strategie. Ter Laak wordt verantwoordelijk voor het aansturen van Strategic Sales, Strategic Projects, Global Business Operations, Global Presales en Solutions Business Development. In deze rol maakt Ter Laak onderdeel uit van het Global SAP Executive Leadership team.

Ter Laak: “Ik ben verheugd met deze stap binnen de organisatie. Met de SAP GFO organisatie zijn we in staat innovatie en procesoptimalisatie te realiseren op het gebied van de belangrijkste sales en sales support functies. Met volledige focus op klanttevredenheid en resultaatgerichtheid kunnen we zo versneld en duurzaam verder groeien.”

Marinus ter Laak was tot op heden Senior Vice President van het cluster EMEA Mature waarin hij verantwoordelijk was voor Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland.

Marinus ter Laak
Foto: Marinus ter Laak, COO
SAP Global Field Operations

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright