>

DOMANI BUSINESS SOLUTIONS NIEUWE SAP BUSINESS ONE PARTNER

Nieuwe partner richt pijlen op logistieke en productiegestuurde bedrijven in Limburg

VenloDomani Business Solutions uit Venlo is benoemd tot SAP Business One partner van SAP Nederland. Het softwareconsultancybedrijf gaat zich met name richten op de verkoop en implementatie van SAP Business One in de regio Limburg. Domani Business Solutions legt de focus vooral op bedrijven in de logistieke sector, de projectgestuurde / klantordergestuurde productieindustrie en retailbranche die talrijk vertegenwoordigd zijn in Limburg.

Charles Peters, oprichter van Domani Business Solutions, heeft meer dan 25 jaar SAP ervaring. Hij gaf onder meer jarenlang leiding aan de consultancytak van SAP Nederland en speelde als mede-eigenaar van de Alpha Group een belangrijke rol in de groei van Alpha One tot grootste SAP Business One partner in Europa. Nadat de Alpha Group in 2008 door Ctac werd overgenomen, besloot Peters een nieuw een softwarebedrijf op te richten: Domani Business Solutions.

Peters is blij met het partnerschap en heeft bewust ingezet op een samenwerking met SAP: “De langetermijnvisie van SAP, de goede support en de stabiliteit van de organisatie en de producten spreken me aan. Met SAP Business One hebben ze een oplossing in huis die een passend antwoord biedt op de vraag waar veel MKB-bedrijven op dit moment mee worstelen: ‘Hoe kan ik de processen in mijn bedrijf beter op elkaar afstemmen en met elkaar verbinden?’ In de branches waar wij ons op richten, gaan we de samenwerking ook nadrukkelijk aan met SAP partners die al langer op dat gebied actief zijn, zoals Trimergo en variatec en Aranda. De eerste contracten zijn inmiddels getekend.”

Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland: “We merken dat er een grote vraag is naar ervaren partners die MKB’ers kunnen ondersteunen bij het efficiënt inzetten van hun software. We zijn dan ook zeer verheugd dat we een partner met veel SAP ervaring aan onze partnerlijst hebben kunnen toevoegen. Naast SAP kennis beschikt Domani Business Solutions ook over de nodige branche- en proceskennis. Die combinatie is essentieel.”

Over SAP Business One
SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, relatiebeheer en managementrapportages. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren softwareconsultancybedrijf dat zich voornamelijk richt op MKB-bedrijven in de logistieke, productiegestuurde en retailbranche. Domani werkt met een vast team van hoog gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 89.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright