>

SAP NEDERLAND STELT NIEUWE CHANNEL DIRECTOR AAN

‘s HertogenboschArjan Vork is per 1 oktober aangesteld als Channel Director bij SAP Nederland. Arjan maakt de stap vanuit de eigen organisatie van SAP na een periode van drie maanden als ad interim Channel Director. In de functie van Channel Director is hij verantwoordelijk voor de contacten van SAP met haar partners en het versterken van het partnernetwerk van SAP. Arjan neemt het stokje over van Sander de Koster.

Arjan Vork is enthousiast over zijn nieuwe functie: “Ik ben trots dat ik deze stap maak binnen de organisatie. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat het SAP partnernetwerk een inspirerende omgeving is om in te werken en ik kijk er naar uit om samen met onze resellers het partnerecosysteem te verbeteren en uit te breiden. We hebben de eerste stappen gezet met het Extended Business Member programma en met de nieuwe hostingmogelijkheden van SAP Business All-in-One worden de mogelijkheden verbreed voor onze partners om klanten nog beter van dienst te zijn. In de komende periode zullen we met het team bij SAP deze vooruitgang doorzetten en samen met de partners zoeken naar mogelijkheden om gebruik te maken van elkaars expertise.”

Arjan werkt sinds 2005 bij SAP waar hij in verschillende rollen verantwoordelijk is geweest was voor onder anderen de verdere uitrol van SAP Business One op de Nederlandse markt. Het laatste jaar was hij verantwoordelijk voor de SAP partner programma’s in Nederland, België en Luxemburg. Voordat Arjan begon bij SAP is hij tien jaar werkzaam geweest in IT in meerdere commerciële rollen bij Software AG, Cedron/Consumerdesk en iMediation.


Arjan Vork, Channel Director van SAP Nederland

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 89.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright