>

SAP NEDERLAND VERSTERKT WONINGCORPORATIETEAM

Nico Andressen voegt 14 jaar ervaring in de markt toe aan MKB team

‘s HertogenboschNico Andressen maakt vanaf vandaag deel uit van het team van SAP Nederland dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. In de rol van Sr. Territory Sales Executive wordt Nico per 1 januari 2010 verantwoordelijk voor de woningcorporatiemarkt binnen SAP Nederland. Hij brengt 14 jaar ervaring binnen de woningcorporatie-, gemeenten- en waterschappenmarkt mee.

Nico Andressen komt van Tri-ennium waar hij in zijn rol als Branchemanager Non-Profit onder andere verantwoordelijk was voor de woningcorporatiemarkt. Eerder werkte hij 3 jaar bij DSA Vision en meer dan 10 jaar bij Centric, waar hij zich in verschillende sales functies richtte op de publieke sector.

Andressen over zijn nieuwe functie: “Ik ben verheugd om deel van het SAP team uit te maken. SAP heeft een toonaangevende oplossing en een aantal mooie klanten. Het is een mooie uitdaging om SAP’s footprint in de markt van woningcorporaties uit te breiden. “Ik kijk ernaar uit om samen met het team en mijn eigen kennis de rol van SAP in de markt verder uit te bouwen.”


Nico Andressen, Sr. Territory Sales Executive bij SAP Nederland.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 89.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright