>

SAP OPLOSSING VOOR HET MKB WINT PRIJS VAN IDC

ERP Baseline van SAP All-in-One bekroond voor innovativiteit

’s-HertogenboschInternationaal IT-marktonderzoeks- en adviesbureau IDC bekroont ERP Baseline van SAP Business All-in-One met de IDC SMB Excellence Award in de categorie “Streamlining/Enhancing Customer Engagement”. De IDC SMB Excellence Awards worden toegekend aan aanbieders van technologie die vanuit het oogpunt van IDC de MKB-markt op innovatieve manieren dienen. ERP Baseline van SAP Business All-in-One won de award door uit te blinken op het gebied van innovatie in de technologie en de manier waarop het bedrijfsprocessen voor het MKB vereenvoudigt. Daarnaast komt de oplossing tegemoet aan de behoefte van potentiële klanten die op zoek zijn naar een geavanceerde, complete oplossing.

IDC erkent dat de uitdaging met uitgebreide bedrijfssoftware, vooral die waarbij CRM of ERP betrokken is, is dat hoe vollediger ze zijn, hoe complexer en kostbaarder ze worden. Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland: “Wij proberen met onze oplossingen in te spelen op de behoeftes van de MBK-markt. ERP Baseline van SAP Business All-in-One is hier heel goed voorbeeld van, het geeft onze klanten de mogelijkheid om, door middel van standaard templates, oplossingen op maat samen te stellen met de gewenste capaciteiten.”

Met ERP Baseline kunnen kleine en middelgrote bedrijven SAP Business All-in-One aanschaffen tegen een vast tarief en een snelle, vaste implementatietijd. Het zorgt voor integratie van alle bedrijfsactiviteiten en door het grote gebruiksgemak bespaart het de eindgebruiker tijd, moeite en geld.

IDC onderscheidde ook de waarde voor het MKB van de online solution configurator. Deze biedt potentiële klanten de mogelijkheid om op basis van de SAP Business All-in-One software zelf hun oplossing samen te stellen en onmiddellijk hun investering te zien. De uitgebreide mogelijkheden bestaande uit software, implementatie en hardware zijn in een oogopslag zichtbaar, waarmee deze oplossing zorgt voor een snel, gemakkelijk en transparant evaluatieproces.

Meer informatie over de bekendmaking is beschikbaar in het ’persbericht van IDC, of het volledige rapport: 2009 IDC SMB Excellence Awards – Innovative Product , Marketing, Support and Promotions Products to Enhance Customer Appeal and Competitive Success (IDC # 220604).* Voor meer informatie over IDC, klik hier.

* – ERP Baseline van SAP Business All-in-One wordt in andere markten aangeboden onder de naam “SAP Business All-in-One fast-start program”.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright