>

SAP BUSINESSOBJECTS EXPLORER APPLICATIE BESCHIKBAAR VOOR IPHONE

Inzicht in bedrijfsdata altijd en overal binnen handbereik

’s-HertogenboschSAP introduceert het prototype van de SAP BusinessObjects Explorer voor de iPhone. Met deze mobiele oplossing van het SAP BusinessObjects Innovation Center wordt het mogelijk voor gebruikers van SAP BusinessObjects Explorer om overal en op ieder moment inzicht te krijgen in hun bedrijfsgegevens en alle data.

Met SAP BusinessObjects Explorer voor de iPhone wordt het mogelijk om snel en efficient te zoeken in enorme hoeveelheden data. Door gebruik te maken van in-memory analytics-technologie is het mogelijk om uiterst snel zoekresultaten te leveren, ongeacht de hoeveelheid gegevens die wordt doorzocht. Dankzij een gebruiksvriendelijke user interface en duidelijke visualisaties kunnen de resultaten eenvoudig worden gebruikt, zonder dat hiervoor uitgebreide training nodig is.

Voor het volledige persbericht, inclusief beeld- en videomateriaal, klik hier.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright