>

ICTOPUS WORDT SAP EXTENDED BUSINESS MEMBER

‘s-HertogenboschIctopus, leverancier van software oplossingen voor onder andere de cateringmarkt, treedt toe tot het Extended Business Programma van SAP. Door het samenwerkingsverband dat is aan gegaan met 2B Interactive is het lidmaatschap verkregen en wordt het mogelijk voor Ictopus om specifieke ervaring op te doen met de producten van SAP, en te profiteren van de kennis in het netwerk van SAP.

Tim van Helsland, Directeur van de Ictopus Groep: “We werkten al een tijdje samen met SAP als Value Added Reseller (VAR) voor de cateringmarkt, de deelname aan het Extended Business Programma geeft ons de mogelijkheid om dit uit te bouwen en te leren van de anderen in het partnernetwerk van SAP, zonder onze onafhankelijkheid te verliezen. We kijken uit naar de mogelijkheden die ons lidmaatschap ons gaat opleveren en we hopen zelf met onze ervaring iets bij te kunnen dragen.”

Arjan Vork, Channel Director bij SAP Nederland: “Ictopus is een welkome toevoeging aan het SAP ecosysteem. Het geeft hen de mogelijkheid om hun dienstverlening verder te verbeteren en oplossingen te leveren om bij hun klanten procesverbeteringen te realiseren door slimmer gebruik van ERP software. Daarnaast krijgen partners in ons netwerk de gelegenheid om te leren van de expertise Ictopus.”

Peter Slaats, Algemeen Directeur van 2B Interactive: “Wij werkten al enige tijd samen met Ictopus, op deze manier kunnen wij onze krachten nog beter op elkaar afstemmen en Ictopus kan zelf ervaring opdoen met de oplossingen die door 2B Interactive en SAP zijn ontwikkeld. Een mooie stap in de samenwerking.”

Over het SAP Extended Business Programma
SAP introduceerde het Extended Business Programma begin 2009 in Nederland om bedrijven die regelmatig SAP oplossingen aanbevelen, implementeren of ontwikkelen – maar geen partner van SAP zijn – toegang te geven tot het SAP partnernetwerk. Dit geeft deze bedrijven de kans om ervaring op te doen met SAP en haar oplossingen. Ook krijgen zij toegang tot een grote hoeveelheid kennis en informatie. De Extended Business Member (EBM) gaat een samenwerking aan met SAP én een Value Added Reseller (VAR) van SAP. Hiermee worden bestaande partners geholpen bij het opzetten van een eigen ecosysteem, het uitbreiden van hun bedrijfsactiviteiten en het verbeteren van verkoop- of implementatieopbrengsten. Het verschil tussen een Value Added Reseller en een Extended Business Member, is dat de VAR – in tegenstelling tot de EBM – verantwoordelijk blijft voor het aanschaffen en onderhouden van SAP licenties. Meer informatie over de SAP partnerprogramma’s is beschikbaar op http://channel.sap.com.

Over Ictopus
Ictopus stelt organisaties van elk formaat in staat hun doelstellingen te realiseren door het duurzaam optimaliseren van bedrijfsprocessen en door het ontwikkelen van menselijk kapitaal; hun medewerkers. Hiervoor bieden wij ERP-oplossingen en bedrijfsopleidingen aan. Onze medewerkers zijn verdeeld over de business-units: Ictopus SAP Solutions (met Ictopus Professional Trainees), Ictopus Dynamics Solutions en Ictopus Academy. Meer informatie: www.ictopus.com

Over 2B Interactive
2B Interactive is sinds 1997 hét aanspreekpunt voor (middel)grote ondernemingen op het gebied van ERP en e-Business oplossingen: van selectie tot implementatie, van beheer tot outsourcing. 2B Interactive is een SAP Business All-in-One Gold Partner als ook INFOR partner, waardoor u verzekerd bent van innovatieve oplossingen en diensten van hoge kwaliteit. 2B Interactive richt zich op bedrijven in de industriesector, retail & groothandel en onderwijsmarkt. Voor iedere business vertical heeft 2B Interactive een branchespecifieke oplossing ontwikkeld. 2B Interactive is sinds 2009 toegetreden tot de itelligence Group en heeft 150 medewerkers werkzaam in de Benelux. Voor meer informatie: www.2BInteractivegroup.com

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright