>

SAP LANCEERT BEST PRACTICES VOOR SUSTAINABILITY ANALYTICS

Direct inzicht in informatie reduceert risico’s en kosten rond productveiligheid, milieuvoorschriften en bescherming van werknemers

s-HertogenboschSAP lanceert SAP Best Practices packages for sustainability, een serie oplossingen met vooraf gedefinieerde operationele analytics. Bedrijven kunnen hiermee, door direct inzicht in alle relevante informatie, risico’s en kosten minimaliseren om de productveiligheid te verzekeren, te voldoen aan milieuvoorschriften en werknemers beter te beschermen.

De analytics tools bieden medewerkers en verantwoordelijken op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid snel en flexibel inzicht in de kernprocessen en relevante bedrijfsinformatie. Dashboards en rapportages geven inzicht in status, trends, risico’s en benodigde correctieve acties die te maken hebben met Environment Health & Safety (EHS) en naleving van wet- en regelgeving. Daarnaast biedt de software de flexibiliteit om gepersonaliseerde ad-hoc analyses uit te voeren met SAP BusinessObjects Explorer software.

Er zijn best practices voor:

Robbert Jacobs, Industry Principal Manufacturing bij SAP Nederland: “Bedrijven kunnen aanzienlijke schade oplopen door milieuovertredingen, bedrijfsongevallen of het moeten terugroepen van producten. De informatie die nodig is om deze risico’s te beperken is vaak niet op één plek en direct beschikbaar. Dit bemoeilijkt en vertraagt het nemen van relevante beslissingen en correctieve acties. De SAP Best Practices packages for sustainability ondersteunen het besluitvormingsproces door operationele gegevens op één plek te verzamelen en inzichtelijk te maken. Alle relevante gegevens worden automatisch geïmporteerd uit operationele systemen, waaronder SAP Environment, Health, & Safety Management (SAP EHS Management) en andere SAP Business Suite applicaties. Daarnaast is het ook mogelijk om gegevens uit niet-SAP systemen gegevens te halen.”

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright