>

SAP REIKT SME PARTNER AWARDS UIT

Partners van het Jaar: Asecom (SAP Business One), Itelligence (SAP Business All-In-One) en VCD Business Intelligence (SAP BusinessObjects)

‘s-HertogenboschTijdens het jaarlijkse SAP SME partnerdiner heeft SAP voor de derde keer de awards uitgereikt aan de meest succesvolle resellers van SAP oplossingen voor het MKB. De awards voor partner van het jaar gingen naar Asecom (SAP Business One), Itelligence (SAP Business All-in-One) en VCD Business Intelligence (SAP BusinessObjects). De snelst groeiende partners in 2009 waren Trimergo (SAP Business One), PinkRoccade Healthcare (SAP Business All-in-One) en Solmate (SAP BusinessObjects).

Arjan Vork, Channel Director bij SAP Nederland: “Het is een genoegen om deze awards uit te reiken aan onze meest succesvolle partners. Deze bedrijven treden buiten de gebaande paden om hun klanten te ondersteunen. Het is een inspiratie voor de andere partners dat we Asecom én VCD Business Intelligence voor het tweede jaar achter elkaar mogen benoemen tot partner van het jaar, maar ook de groei van Itelligence van snelst groeiende partner van 2008 naar partner van het jaar in 2009 is echt indrukwekkend.”

Over de winnaars:

  • Asecom werd voor het tweede achtereenvolgende jaar de partner van het jaar voor SAP Business One. Het bedrijf werd beloond voor het aantal deals en bijbehorende omzet. Het bedrijf legt een sterke focus op leadgeneratie: iedere maand maken de medewerkers de blits in Den Bosch door te ‘Blitzen’.
  • Itelligence werd partner van het jaar voor SAP Business All-in-One. Het bedrijf tilde de SAP award voor snelst groeiende partner in 2008 naar een hoger niveau in 2009. Met veel ambitie werden de verkooptrajecten aangevlogen, binnengehaald en opgeleverd.
  • VCD Business Intelligence prolongeerde de award voor partner van het jaar voor SAP BusinessObjects. Het bedrijf kreeg de award vanwege de bewezen expertise in segmenten zoals de waterschappen en de zorg. Het bedrijf wist een hoge klanttevredenheid te realiseren en met veel creativiteit weten ze de bestaande klanten te bedienen en te ontwikkelen.
  • Trimergo was de snelst groeiende partner in 2009 voor SAP Business One. In het eerste jaar als Value Added Reseller was vooral de tweede helft een succes voor Trimergo. Door de aanwezigheid op een aantal branchespecifieke beurzen was 2009 voor de ervaren werknemers een succesvol jaar.
  • PinkRoccade Healthcare won de award voor snelst groeiende partner van het jaar voor SAP Business All-in-One. Het bedrijf ging begin 2009 de samenwerking aan met SAP, om een template te leveren voor de zorgmarkt. In de zomer werd de eerste klant opgetekend en 2010 begon goed met de ingebruikname van de oplossing.
  • Solmate werd benoemd tot snelst groeiende partner van het jaar 2009 voor SAP BusinessObjects, vanwege de getoonde lef, visie en goede strategie. Daarnaast heeft Solmate met een substantiële groei zijn commitment naar SAP en haar klanten afgegeven.Foto: Niko Brouwer, directeur van VCD Business Intelligence met
Angelique de Vries, Managing Director van SAP Nederland

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.


Disclaimer

Copyright