>

NEDERLANDSE sap partner awards KENT vier nieuwe winnaars

Deloitte wint award voor meest innovatieve partner 2009

’s-HertogenboschSAP Nederland heeft voor de 13e keer de winnaars bekendgemaakt van de SAP Partner Awards. De onderscheidingen, uitgereikt in Kasteel Amerongen, werden door een vakjury toegekend aan organisaties die uitzonderlijk gepresteerd hebben in het afgelopen jaar in vijf afzonderlijke categorieën.

Deloitte bleef, in een close finish, medegenomineerden Capgemini en Perfect for People voor in de categorie ‘Innovatie’, met een innovatief project op het gebied van Governance, Risk & Compliance bij een verzekeringsmaatschappij. Accenture heeft voor het derde jaar op rij de onderscheiding voor ‘Beste Teaming Partner’ gewonnen. De overige winnaars zijn Dimensys in de categorie ‘Hoogste Klanttevredenheid’, Uphantis in de categorie ‘Best Gecertificeerde Partner’ en NorthgateArinso in de categorie ‘Beste Business Process Outsourcing Partner’.

“Samen met onze partners heeft SAP in een uitdagend klimaat toch goede resultaten weten te realiseren. Dit toont de kracht van ons ecosysteem en de awards zijn dan ook een verdiende waardering voor de inzet en kwaliteit van onze partners, aldus Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Partner Group van SAP Nederland. “We zien in de markt dat klanten zich meer gaan richten op projecten waar ‘business insight’ en ‘instant value’ centraal staan. Dit vraagt om nieuwe innovaties op het gebied van software én services. Met onder meer het portfolio van SAP BusinessObjects kunnen we hier goed op inspelen.“

De SAP Partner Awards 2009:

  • In de categorie ‘Hoogste Klanttevredenheid’ is Dimensys als winnaar uit de bus gekomen. Een onafhankelijk marktonderzoek toonde aan dat zij op dit gebied de beste dienstverlener zijn. Dimensys wordt geroemd om de professionele projectgestuurde aanpak in combinatie met innovatieve oplossingen.
  • Deloitte heeft de award voor ‘Meest Innovatieve Partner’ gewonnen omdat zij zeer innovatief zijn geweest in het gebruikmaken van SAP BusinessObjects en Business Intelligence oplossingen. Met name op het gebied van Governance, Risk, and Compliance heeft Deloitte exceptioneel gepresteerd.
  • Accenture heeft voor het derde jaar op rij de ‘Beste Teaming Partner’ onderscheiding gewonnen. Deze award wordt toegekend aan de partner die door de sales-organisatie van SAP Nederland de hoogste waardering krijgt voor de samenwerking en die de grootse bijdrage levert aan het commerciële resultaat van SAP Nederland.
  • Uphantis is de winnaar in de categorie ‘Best Gecertificeerde Partner’. Uphantis investeerde veel in de kennis van haar SAP consultants, wat leidde tot de hoogste certificatiegraad. Een keuze volledig gericht op het bieden van goede kwaliteit in projecten.
  • In de categorie ‘Beste Business Process Outsourcing Partner’ bezet NorthgateArinso de eerste plaats. NorthgateArinso heeft verschillende grote projecten uitgevoerd en laten zien dat ze op een snelle en intelligente manier de vraag op het gebied van HCM Outsourcing en On Demand van cliënten weten te beantwoorden.Foto: Alle winnaars van de SAP Partner Awards 2009