>

VALID TEKENT NIEUWE RESELLEROVEREENKOMST MET SAP BUSINESSOBJECTS

Valid legt focus op verkoop van SAP BusinessObjects licenties

’s-HertogenboschValid, dienstverlener op het gebied van Business Intelligence, Tailor-made Software, en Infrastructures heeft een nieuwe resellerovereenkomst gesloten met SAP BusinessObjects. In de nieuwe overeenkomst is de verkoop van licenties van alle SAP BusinessObjects producten opgenomen. Klanten uit uiteenlopende branches kunnen vanaf nu bij Valid terecht voor een compleet SAP BusinessObjects portfolio op het gebied van business intelligence (BI).

Sinds 2005 levert Valid implementatie-, advies- en servicediensten voor SAP BusinessObjects oplossingen. In die periode heeft Valid een uitgebreide klantenbase opgebouwd in de sectoren telecom, onderwijs, gezondheidszorg en overheid.

Frank Maes, Competence Manager BI bij Valid: “SAP BusinessObjects is een van de marktleiders op het gebied van Business Intelligence en heeft een aantal gevestigde producten in haar portfolio. Sinds wij in 2005 een partnership met hen zijn aangegaan, hebben we veel kennis en ervaring van hun producten opgedaanende producten bevallen ons uitstekend. Wij gaan ons vanaf nu focussen op de verkoop van licenties en ons salesapparaat daar op aansturen. We zijn zeer verheugd met de uitbreiding van de portfolio en kunnen business intelligence nu nog completer aan onze klanten aanbieden.

Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises bij SAP Nederland:” Met de nieuwe overeenkomst spreken beide partijen duidelijk hun commitment uit naar elkaar toe. Wij zullen Valid uiteraard op allerlei gebieden ondersteunen met onze kennis en marketing- en salesproducten. Valid is al jarenlang een betrouwbare en gewaardeerde partner. We hebben er alle vertrouwen in dat zij met de verkoop van licenties een positieve bijdrage gaan leveren aan het succes van SAP BusinessObjects oplossingen.”

Over Valid
Valid is een onafhankelijke dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. De ervaren professionals van Valid adviseren, realiseren en beheren oplossingen op het gebied van tailor made software, business intelligence, infrastructures. Daarnaast biedt Valid managed services en interim- en projectmanagement aan. Valid telt ruim 250 medewerkers en heeft kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Meer informatie over Valid vindt u op www.valid.nl

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen (*) voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

(*) SAP definieert softwareoplossingen als bestaande uit enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties.


Disclaimer

Copyright