>

RAPPORT ASPEN INSTITUTE: SAP LOOPT VOOROP OP GEBIED VAN SOCIAL MEDIA

’s HertogenboschEen nieuw rapport van het Aspen Institute, getiteld “Leveraging the Talent-Driven Organization” biedt inzicht in hoe een aantal bedrijven gebruikmaken van social networking tools om open manieren van leren, communiceren en internationale samenwerking te verbeteren. Daarnaast zetten ze deze middelen in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en real-time oplossingen voor klanten. Met commentaar van leiders van internationale bedrijven, waaronder Mark Yolton, Senior Vice President van SAP, betiteld het rapport het SAP Community Network (SCN) als het hoogstwaarschijnlijk meest gebruikte sociale media platform tot nu toe door een onderneming.

Volgens het rapport is “Een van de meest waardevolle aspecten de mogelijkheid om werknemers op alle niveaus in de onderneming real-time inzicht te geven in de behoeften, belangen en problemen van de klant. En de aanwezigheid van het SCN heeft een positieve invloed op de perceptie van SAP als een bedrijf dat open is en staat voor samenwerking. Klanten zijn over het algemeen gelukkig wanneer een leverancier echt naar hen luistert, een proces dat inherent is aan de structuur van het SCN.”

Het Aspen Institute is gevestigd in Washington, DC, Aspen, Colorado, en op de Wye River op Maryland’s Eastern Shore, en richt zich op het bevorderen van op waarde gebaseerd leiderschap, waarmee het stimuleert om na te denken over de idealen en ideeën die een goede samenleving bepalen.

Het Aspen Institute rapport is beschikbaar als gratis download op http://www.aspeninstitute.org/publications/leveraging-talent-driven-organization.

Voor meer informatie over de SAP gemeenschappen voor klanten, partners en ontwikkelaars, zie www.sap.com/ecosystem, of bezoek het SAP Community Network op http://SCN.SAP.com.