>

SAP BUSINESS ONE 8.8 LUIDT NIEUW SOFTWARETIJDPERK IN VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Partners profiteren van de voordelen van nieuwste versie van SAP Business One

’s-HertogenboschSAP partners zijn erg te spreken over de voordelen van de laatste versie van SAP Business One, SAP Business One 8.8. De nieuwste versie van de software maakt het voor partners gemakkelijker om aan te sluiten bij de nieuwe wensen van vaste klanten die veelvuldig gebruik maken van de functionaliteiten van SAP Business One voor hun bedrijfsvoering. Dit blijkt uit een eerste inventarisatie van partners die meededen in de zogenaamde ramp-up fase. SAP Business One 8.8 is zowel geschikt voor meer traditionele bedrijfstakken als voor hybride bedrijfsmodellen waarin veel e-commerce activiteiten worden ingezet. Naast een geïntegreerde versie van Crystal Reports, zien partners vooral de snelle implementatie van de oplossing als een van de grote voordelen.

Mick de Valk, Directeur van Asecom en winnaar van de SAP Partner van Jaar Award 2009: “De nieuwe upgrade wizzard van SAP Business One 8.8 is fantastisch en erg eenvoudig in het gebruik. We zijn tot nu toe erg succesvol in de verkoop van SAP Business One 8.8 aan nieuwe klanten. We hebben een veel beter verhaal te vertellen dan andere aanbieders. Vooral als we laten zien hoe eenvoudig een internationale uitrol is met de wereldwijd uniforme versie van SAP Business One 8.8, krijgen we enorm enthousiaste reacties. En voor partners is het ook altijd beter om zo min mogelijk softwareversies te hoeven ondersteunen.”

Grant Fraser, President en CEO van Navigator Business Solutions: “De naadloze integratie van Crystal reports in een van de vele voordelen van SAP Business One 8.8. Veel bedrijven zijn juist op zoek naar accurate en eenvoudig bruikbare rapportages. Crystal Reports biedt hen zowel de basisbehoeftes als de mogelijkheden om geavanceerde, uitgebreide analyses uit te voeren.”

“Met de komst van SAP Business One 8.8 verwachten we nog betere resultaten te boeken”, aldus Srinath Ganesan, Directeur SAP SME Solutions bij SANDS Technologies Limited. “Bestaande klanten kunnen volop profiteren van de nieuwe mogelijkheden en ook prospects zien direct de voordelen van de nieuwe versie. De integratie van Crystal Reports voegt heel veel toe aan de meest gebruikersvriendelijke release die er ooit is geweest. De grafische interface is ongeëvenaard.”

Bill Waters, Directeur van Professional Services, Vision 33: “Kleine en middelgrote bedrijven zijn de drijvende kracht achter onze economie. Zij zijn van vitaal belang voor het herstel van de economie. Het is tegenwoordig normaal dat ze over de middelen en resources beschikken die vroeger alleen voor de grote bedrijven beschikbaar waren. Jaren geleden waren de backend en front-end systemen van kleine en middelgrote bedrijven niet geïntegreerd en op elkaar aangesloten. Dat is niet langer het geval, dankzij SAP. SAP Business One 8.8 is de toekomst voor business management software voor deze markt.”