>

TRUECONOMY CONSULTING WORDT SAP EXTENDED BUSINESS MEMBER

‘s-HertogenboschTruEconomy Consulting, Europees leverancier van supply chain management consulting en implementatie services, is door SAP Nederland benoemd tot Extended Business Member van Ctac Powerhouse. Het bedrijf, dat haar klanten adviseert, begeleidt en ondersteunt bij de implementatie en het gebruik van supply chain oplossingen, gaat de samenwerking aan met SAP naar aanleiding van haar goede relatie met Ctac. TruEconomy werkt al intensief samen met Ctac, maar door het lidmaatschap kunnen nog veel meer synergievoordelen worden behaald tussen een ervaren reseller als Ctac en de supply chain management expertise van TruEconomy.

Bart Smeltink, director bij TruEconomy: “We zien onze deelname aan het Extended Business Programma van SAP als een unieke mogelijkheid onze samenwerking met SAP en Ctac te verbeteren en te versterken, zonder dat we daarbij onze onafhankelijkheid prijs hoeven te geven. We zien nu al vele mogelijkheden om gebruik te maken van de grote hoeveelheid kennis en ervaring om onze klanten nog beter te ondersteunen, we kijken uit naar de toekomst.”

Arjan Vork, Channel Director bij SAP Nederland: “SAP stelt Ctac in de mogelijkheid om vergaande relaties aan te gaan met de markt of oplossingsexperts. De samenwerking met TruEconomy is hiervan een goed voorbeeld. De ervaring op het gebied van supply chain management die TruEconomy meebrengt is een welkome toevoeging aan ons ecosysteem en we kijken uit naar de samenwerking.“

Peter Geelen, Managing Director van Ctac: “Onze ervaringen met TruEconomy zijn al een hele tijd erg positief. Het is een toonaangevende consulent op het gebied van supply chain management en dit partnership is een mooie manier om elkaar verder te helpen. Wij kunnen onze SAP expertise nu nog beter bundelen met business consultancy en oplossingen op supply chain management gebied. Dit is een gebied waar bedrijven in de huidige economische tijden veel profijt uit kunnen halen.”

Over het SAP Extended Business Programma
SAP introduceerde het Extended Business Programma begin 2009 in Nederland om bedrijven die regelmatig SAP oplossingen aanbevelen, implementeren of ontwikkelen – maar geen partner van SAP zijn – toegang te geven tot een grote hoeveelheid kennis en informatie. De Extended Business Member (EBM) gaat een samenwerking aan met SAP én een Value Added Reseller (VAR) van SAP. Hiermee worden bestaande partners geholpen bij het opzetten van een eigen ecosysteem, het uitbreiden van hun bedrijfsactiviteiten en het verbeteren van verkoop- of implementatieopbrengsten. Het verschil tussen een Value Added Reseller en een Extended Business Member, is dat de VAR – in tegenstelling tot de EBM – verantwoordelijk blijft voor het aanschaffen en onderhouden van SAP licenties. Meer informatie over de SAP partnerprogramma’s is beschikbaar op http://channel.sap.com.

Over TruEconomy Consulting
TruEconomy Consulting, Europees leverancier van supply chain management consulting en implementatieservices, heeft reeds meer dan een decennium ervaring in het ontwerpen, implementeren, uitrollen en onderhouden van supply chain management-oplossingen bij toonaangevende bedrijven. Onze consultants combineren thought leadership met practice leadership. Ze helpen bedrijven om blijvende verbeteringen aan te brengen in hun supply chain performance. Onze services omvatten management consulting services alsmede de complete levenscyclus van ontwerp, ontwikkeling, implementatie tot ondersteuning van ICT-oplossingen. Afhankelijk van de klantwens kan TruEconomy elke service leveren van een enkele studie of advies tot en met een complete turn-key implementatie. TruEconomy telt momenteel bijna 100 medewerkers. Voor meer informatie: www.trueconomy.nl

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo september 2009 had Ctac 488 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.