>

LOGRES WORDT SAP EXTENDED BUSINESS MEMBER

’s-HertogenboschLogres Business Solutions, leverancier van financieel administratieve en ERP-oplossingen voor de groothandel, project- en service en onderhoudsbedrijven is door SAP Nederland benoemd tot Extended Business Member van Uphantis. Door het samenwerkingsverband met Uphantis krijgt Logres de mogelijkheid om specifieke ervaring op te doen met de producten van SAP en te profiteren van de kennis en producten in het netwerk van SAP en haar partners. Logres Business Solutions zet op haar beurt grondige kennis en ervaring van de processen in de assemblagegroothandel in om tot vergaande synergievoordelen te komen.

Gerard Velde, directeur van Logres Business Solutions: “Het verworven partnerschap met SAP biedt ons de mogelijkheid om onze expertise bereikbaar te maken voor een grotere groep bedrijven. De best practice oplossingen van SAP All-in-One vullen wij aan met branchespecifieke ervaring en kennis vanuit onze consultancy. Met het EBM programma krijgen wij de kans onze (potentiële) klanten een nog breder en krachtiger portfolio aan te bieden, waarmee zij hun processen optimaal kunnen automatiseren. In de driehoek SAP, Uphantis en Logres worden product-, ICT veld- en branche-ervaring op een sterke wijze gebundeld.”

Arjan Vork, Channel Director bij SAP Nederland: “Met het toetreden van Logres Business Solutions verdiepen en verbreden wij ons partnerecosysteem op een structurele manier. De expertise en ervaring van Logres Business Solutions passen perfect bij Uphantis, een onderneming die kansen oppakt en daarnaast haar expertise bewezen heeft met onder andere de SAP All-in-One en SAP Hosting partnerships. Voor deze nieuwe samenwerking heeft SAP er alle vertrouwen in dat Uphantis technische en inhoudelijke toegevoegde waarde biedt aan Logres Business Solutions. SAP geeft Uphantis de kans om vergaande relaties aan te gaan met de markt- en oplossingsexperts. De samenwerking met Logres Business Solutions is hier een goed voorbeeld van.”

Peter Perebooms, directeur van Uphantis Products: “Logres Business Solutions en Uphantis zijn volstrekt complementair aan elkaar. Uphantis heeft veel expertise op het gebied van SAP oplossingen en beschikt over uitgebreide hosting- en beheerfaciliteiten waar de klanten van Logres Business Solutions gebruik van kunnen maken. Logres Business Solutions heeft veel verstand van de assemblage groothandelbranche en de bedrijfsprocessen die daarin werkzaam zijn. In een nauwe samenwerking kunnen we klanten een totaalpakket aanbieden. Ook hebben we plannen om samen een op die markt gerichte SAP All-in-One add-on te ontwikkelen.“

Over het SAP Extended Business Programma
SAP introduceerde het Extended Business Programma begin 2009 in Nederland om bedrijven die regelmatig SAP oplossingen aanbevelen, implementeren of ontwikkelen – maar geen partner van SAP zijn – toegang te geven tot een grote hoeveelheid kennis en informatie. De Extended Business Member (EBM) gaat een samenwerking aan met SAP én een Value Added Reseller (VAR) van SAP. Hiermee worden bestaande partners geholpen bij het opzetten van een eigen ecosysteem, het uitbreiden van hun bedrijfsactiviteiten en het verbeteren van verkoop- of implementatieopbrengsten. Het verschil tussen een Value Added Reseller en een Extended Business Member, is dat de VAR – in tegenstelling tot de EBM – verantwoordelijk blijft voor het aanschaffen en onderhouden van SAP licenties. Meer informatie over de SAP partnerprogramma’s is beschikbaar op http://channel.sap.com.

Over Logres Business Solutions
Logres Business Solutions levert financieel administratieve en ERP softwarepakketten voor kleine en middelgrote ondernemingen, groothandel en logistiek en retail. Naast verkoop-, implementatie- en consultancy activiteiten beschikt Logres Business Solutions ook over een eigen helpdesk. Verder levert Logres Business Solutions ook de in eigen huis ontwikkelde standaard EyeLogX lijn. Bij Logres Business Solutions werken ongeveer 25 medewerkers. Het bedrijf heeft vestigingen in Barneveld, Heerenveen en Rosmalen. Voor meer informatie: www.logres.nl.

Over Uphantis
Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoren managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met ruim 220 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Ede, ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Voor meer informatie: www.uphantis.com.