>

SAP GEPOSITIONEERD IN LEIDERSKWADRANT VOOR UTILITIES

’s HertogenboschOnderzoeksbureau Gartner heeft SAP opgenomen in het leiderskwadrant van de nutsmarkt. In Gartner’s rapport “Magic Quadrant for Utilities Customer Information Systems” werd SAP benoemd als leider op het gebied van customer information services (CIS). Het jaarlijkse rapport houdt de veranderingen in de CIS-markt bij en analyseert de marktdynamiek. De opname in het Magic Quadrant wordt gebaseerd op de vraag en behoefte van klanten in de CIS-markt. SAP is naast zes andere aanbieders benoemd tot leidend leverancier van toonaangevende CIS-oplossingen, op basis van de inhoudelijke kracht en de inzetbaarheid.

SAP werd erkend voor haar recente investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn de integratie van SAP’s CIS product met een AMI platform en het gebruik van web-services voor de creatie van een direct inzetbaar integratieframework dat zich specifiek richt op het ondersteunen van de behoefte van nutsbedrijven. Meer dan 570 nutsbedrijven wereldwijd gebruiken CIS-oplossingen van SAP.

Voor meer informatie over de oplossingen van SAP voor nutsbedrijven, zie www.sap.nl/utilities/.