>

SAP STELT NIEUWE MKB DIRECTEUR AAN

Henk Bruinekreeft wordt Director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland

‘s HertogenboschSAP Nederland heeft Henk Bruinekreeft aangesteld als Director Small & Medium Enterprises. In deze functie wordt de heer Bruinekreeft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van SAP’s activiteiten op de Nederlandse MKB-markt.

De heer Bruinekreeft komt van Microsoft in Istanboel waar hij actief was als Regional Director Microsoft Business Solutions (MBS) voor het Midden Oosten en Afrika. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het partnerkanaal, de marketing en de commerciële resultaten. Hiervoor was hij actief in verschillende posities binnen Microsoft en was hij werkzaam bij onder meer Baan, Watermark/Qurius en Siemens.

“In de laatste 18 jaar heb ik vaak met SAP geconcurreerd, maar ik wilde altijd graag voor de marktleider in softwareoplossingen aan het werk. Het aanbod van SAP’s oplossingen voor het MKB is van hoge kwaliteit en ik ben van mening dat de toepassingen direct waarde toevoegen aan organisaties, ongeacht hun grootte. Ik zie ernaar uit om samen met mijn team de MKB-sector van SAP uit te bouwen,” aldus Henk Bruinekreeft.

Angélique de Vries, Managing Director van SAP Nederland: “Henk Bruinekreeft heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfssoftware in de MKB-markt. Zijn expertise zal ons helpen om de MKB business van SAP in Nederland verder te ontwikkelen en wij zijn erg verheugd met zijn komst.”