>

BANCO GALICIA VEREENVOUDIGT ZAKELIJKE PROCESSEN MET SAP

Argentijnse bank implementeert software in acht maanden en binnen budget

’s-HertogenboschBanco Galicia, de grootste particuliere bank van Argentinië, verbetert met behulp van SAP for Banking software haar bedrijfsvoering. De software wordt ingezet om de processen binnen de organisatie te versimpelen. Hiermee krijgt het bedrijf de flexibiliteit om op het juiste moment nieuwe producten en diensten te kunnen ontwikkelen die haar klanten toegevoegde waarde bieden.

Het eerste onderdeel van het project werd afgerond binnen budget, op tijd en met de resultaten die de verwachtingen van de bank overtroffen. Banco Galicia voert met de implementatie van SAP software een ingrijpende verandering door in meerdere bedrijfsprocessen. Dit zal bijdragen aan een hogere mate van klanttevredenheid en het niveau van de diensten die de bank levert.

Het doel van het project is de integratie van de oplossingen van SAP met bestaande systemen van Banco Galicia om zo de processen te stroomlijnen. De bank streeft naar een snelle Return On Investment (ROI) en vermindering van de kosten van haar IT-infrastructuur met de gestandaardiseerde software van SAP voor de bancaire sector. Het bedrijf wil daarnaast profiteren van de expertise en de ontwikkelingen die voortvloeien uit de ervaringen van SAP met banken in andere, sterk concurrerende, financiële markten.

Klik hier om de video te bekijken waarin Miguel Peña, Chief Operating Officer van Banco Galicia, vertelt over het SAP project. Deze en andere video’s zijn te vinden op de website van SAP: www.sap.com/industries/banking/customers/videos.