>

NIEUWE OPLOSSING KOPPELT OPEN SOURCE WEBWINKEL AAN SAP

Magento XML-connector integreert webwinkel met SAP Business One

’s-HertogenboschSAP Goldpartner Serac introduceert de Magento XML-connector. De oplossing ondersteunt een real-time uitwisseling van alle relevante gegevens tussen SAP software en open source webwinkelsoftware Magento. Hiermee is het mogelijk om een Magento-webwinkel volledig vanuit SAP Business One te beheren, waarbij zowel B-to-B als B-to-C toepassingen worden ondersteund.

Magento is met een groei van 60.000 nieuwe webwinkels in twee jaar en meer dan 2.000 beschikbare extensies de defacto standaard geworden voor webwinkels. Wereldwijd realiseren zowel kleine bedrijven als grote multinationals hun webwinkels met Magento. Om het mogelijk te maken voor hen om de webwinkel te koppelen aan het SAP systeem, ontwikkelde Serac de Magento XML-connector.

De Magento XML-connector legt prijzen, voorraden, klantspecifieke kortingen, afleverlocaties, maar ook webshopspecifieke gegevens als categorieën, attributen, cross-selling en up-selling, vast in SAP Business One en maakt deze direct beschikbaar in de webwinkel. Daarnaast zijn weborders en informatie van de betaling direct binnen de SAP omgeving zichtbaar. De Magento XML-connector maakt gebruik van de standaard API’s van SAP en Magento en wisselt real-time gegevens uit door middel van XML en SOAP-berichten.

Als SAP partner kan Serac de SAP software en de Magento XML-connector aanbieden en daarnaast ook de hosting en het volledige onderhoud uitvoeren. Hiermee wordt het mogelijk om bij één leverancier en contractpartner een Service Level Agreement af te sluiten die de werking van de webwinkel, het beheer ervan en de financiële en logistieke afhandeling van alle weborders garandeert. Indien er speciale, niet-standaard eisen aan de webshop worden gesteld kan Serac als ontwikkelpartner van SAP deze inbouwen in een klantspecifieke versie.

Over Serac
Serac heeft 35 jaar ervaring met implementatie, ontwikkeling en beheer van bedrijfssoftware. Vanaf 1995 heeft Serac zich ontwikkeld als zelfstandig bedrijf met vele klanten in het midden en kleinbedrijf. Vanaf 2002 richtte Serac zich volledig op ERP software van SAP. Voor SAP systemen ontwikkelt en levert Serac ook een aantal aanvullende producten voor de groothandel, detailhandel en het segment zakelijke dienstverlening. De organisatie telt momenteel 30 medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.serac.nl.