>

SAP EN STREAMSERVE SLUITEN RESELLEROVEREENKOMST VOOR DOCUMENT PRESENTMENT OPLOSSING

StreamServe-applicatie ‘SAP Document Presentment’ verhoogt operationele efficiëntie en maakt verbeterde en doelgerichte communicatie met klanten mogelijk

Capelle a/d IJssel/’s-HertogenboschOm bedrijven over de gehele wereld te ondersteunen bij het verhogen van de efficiëntie en het verbeteren van de manier waarop zij met hun klanten communiceren, hebben SAP en StreamServe, gerenommeerd leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor document presentment en gepersonaliseerde klantcommunicatie, besloten om samen te werken in een resellerovereenkomst. SAP zal vanaf heden de populaire documentautomatiseringsoplossing van StreamServe ook zelf aanbieden. De oplossing wordt aangeboden onder de naam ‘SAP Document Presentment application by StreamServe’.

SAP Document Presentment is een oplossing die het genereren en personaliseren van documenten zoals facturen volledig automatiseert. Bovendien wordt de communicatie van meerdere bedrijfsapplicaties naar allerlei outputtypes zoals print, e-mail, fax en mobiel geautomatiseerd. Met SAP Document Presentment kunnen gebruikers zeer gerichte communicatie leveren aan hun klanten, waarmee de mogelijkheid tot cross-sellnig en upselling van nieuwe producten en diensten wordt gecreëerd.

“We hebben StreamServe Document Presentment software met veel succes gebruikt in combinatie met ons SAP-systeem. De oplossingen werken perfect samen in de communicatie met onze klanten en het verbeteren van de ervaring van de klant,” zegt Richard O’Brien, marketing en services manager van EDF Energy. “We zijn dan ook verheugd met de nu gesloten overeenkomst. Doordat beide bedrijven hun krachten bundelen, zijn we in staat om het proces van klantcontacten ten behoeve van verkoop, ondersteuning en onderhoud te vereenvoudigen.”

SAP Document Presentment is een volledig geïntegreerde, cross-verticale oplossing voor bedrijfsprocessen in complexe en / of high-volume omgevingen waarin documentatie een grote rol speelt en persoonlijke en klantgerichte communicatie veel aandacht vergt. De oplossing komt tegemoet aan alle eisen en wensen van organisaties in de markten waarin SAP al actief is. Het gecombineerde product is een uitbreiding op de reeds bestaande SAP-oplossingen. SAP draagt bij de zogenoemde third party-oplossing zorg voor de verkoop, ondersteuning en het onderhoud. De oplossing ondersteunt alle SAP-interfaces voor outputmanagement en biedt extra functionaliteit voor grote hoeveelheden gedrukte en elektronische output. Daarmee is de oplossing een aanvulling op het aanbod van SAP outputservices, inclusief de SAP Billing applicatie, het consume-to-cash aanbod en het SAP NetWeaver-platform.

“In tal van industrieën zijn ondernemingen offensief nieuwe kansen aan het verkennen om de klantloyaliteit te verhogen. Hierbij zijn organisaties ook drukdoende met upselling en cross-selling van bestaande klanten,” zegt Kevin Ichhpurani, Senior Vice President, Business Development and Strategic Alliances, Global Ecosystem and Partner Group, van SAP. “SAP Document Presentment zorgt voor een verdere uitbreiding van de mogelijkheden van SAP om organisaties in staat te stellen hun klantrelaties effectief te managen middels kosteneffectieve, op maat gemaakte communicatie. Onze afspraak met StreamServe is een volgende stap in het uitbreiden van ons oplossingsaanbod via ons klantgerichte ecosysteem.”

De software van StreamServe heeft een rigoureus technisch testproces ondergaan, zodat SAP ervan verzekerd is dat de software voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De overeenkomst tussen de bedrijven werd gesloten nadat was bewezen dat de StreamServe-oplossing aan de strikte SAP normen voldoet en dat de applicatie als een standalone oplossing kan integreren met SAP NetWeaver.

“StreamServe heeft een langdurige en succesvolle relatie met SAP op het gebied van bedrijfsoplossingen die met SAP NetWeaver te integreren zijn. Deze oplossingen zijn erop gericht om klant- en zakelijke communicatie te verbeteren door sterk gepersonaliseerde documenten en facturen op papier of in elektronisch formaat te leveren,” zegt Dennis Ladd, president en CEO, StreamServe. “Op dit moment hebben we meer dan driehonderd klanten die gebruik maken van SAP oplossingen. Door de nieuwe overeenkomst wordt het eenvoudig voor klanten om de oplossing aan te schaffen, te implementeren en ondersteuning te krijgen. We verwachten dan ook dat het aantal organisaties dat voordeel haalt uit onze geïntegreerde oplossingen wereldwijd fors zal toenemen.”

Over StreamServe
StreamServe is wereldwijd leverancier van Enterprise Document Presentment-oplossingen; de standaard voor zakelijke communicatie. De software is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en zorgt voor dynamische documentopmaak, document process automation en enterprise output management. Hiermee komt StreamServe tegemoet aan de uitdagingen van het bedrijfsleven voor het produceren en leveren van gepersonaliseerde documenten in elk formaat.

StreamServe’s geavanceerde softwareoplossingen vereenvoudigen het proces van het samenstellen en automatiseren van business communications. Hierdoor zijn bedrijven in staat de waarde en winstgevendheid van hun zakelijke relaties te verhogen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande applicaties zoals ERP, CRM en ECM.

Het bedrijf werd opgericht in 1997, heeft zijn hoofdkantoor in Burlington (VS) en beschikt wereldwijd over 14 kantoren. StreamServe bedient meer dan 5.000 klanten in 130 landen, voornamelijk in de financiële dienstverlening, utilities, productie-, distributie-en telecomsector. Nederlandse klanten zijn onder meer Agis Zorgverzekeringen, BMW, Essent, PiCompany, Siemens Financial en TUI Nederland. StreamServe’s strategische partners zijn Adobe Systems, IBM, Infoprint Solutions Company, Lawson en SAP. StreamServe is op de conferentie SAP for Utilities 2009 als enige technologieleverancier beloond met de “SAP Collaboration Fuels Innovation Award”. StreamServe heeft deze award ontvangen vanwege de integratie met SAP-oplossingen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de huidige en toekomstige eisen en wensen van de business. Kijk voor meer informatie over de wijze waarop de business communication-oplossingen van StreamServe efficiëntie en lagere kosten kunnen bereiken op www.streamserve.com.