>

VCD BUSINESS INTELLIGENCE EN MYUICE TEKENEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

Partners zetten Business Intelligence add-on voor SAP Business One verder in de markt

’s-HertogenboschSAP partners VCD Business Intelligence en mYuice hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het in de markt zetten van de Business Intelligence add-on voor SAP Business One. VCD levert de producten, de licenties en verzorgt de implementatie; mYuice biedt haar klanten de oplossing aan en verzorgt het eerstelijns support. De nieuwe oplossing maakt alle bedrijfsprestaties in één oogopslag inzichtelijk en stelt medewerkers in staat zelfstandig flexibele (management)rapportages te verzorgen, zonder dat zij daarvoor technische databasekennis nodig hebben.

De add-on is een antwoord op de vraag uit de markt naar een betaalbare, laagdrempelige en flexibele rapportageoplossing. De BI-oplossing biedt tal van analyse- en rapportagemogelijkheden waarmee ook kleine bedrijven snel en eenvoudig stuurinformatie kunnen genereren. Real-time inzicht in betrouwbare en gevalideerde gegevens maakt het mogelijk om beter gefundeerde beslissingen te kunnen nemen.

Heleen Bakker, Account Manager bij VCD Business Intelligence: “De roep van de markt om een gebruiksvriendelijke en betaalbare rapportageoplossing komen we steeds vaker tegen. Je merkt aan alles dat de tijd van het sturen op het onderbuikgevoel voorgoed voorbij is. Ook kleinere bedrijven willen beter onderbouwd hun beslissingen nemen. Zij krijgen nu direct een betrouwbaar inzicht in de laatste gegevens met een oplossing waarmee ze gemakkelijk stuurinformatie kunnen genereren. mYuice is een betrokken en betrouwbare SAP Business One Partner met veel kennis in de branches waarin zij actief zijn, zoals retail, groothandel en klantordergestuurde productiebedrijven. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de gebundelde kennis en ervaring een mooie en succesvolle periode tegemoet gaan.”

Mario Röttjers, Directeur SAP Business One bij mYuice: ”We zijn zeer verheugd ons productportfolio met deze add-on uit te breiden en onze klanten nu een nog breder dienstenpakket te kunnen aanbieden. Twintig klanten hebben aangegeven nog dit jaar geïnteresseerd te zijn in de add-on. We zijn bezig met de ontwikkeling van kant-en-klare rapportages gebaseerd op industriestandaarden. Zo hebben we bijvoorbeeld het DUPONT-schema voor de add-on ontwikkeld: hiermee krijgen klanten in één oogopslag een veel dieper en uitgebreider inzicht in hun financiële situatie. Uiteindelijk verwachten we bij ongeveer 70% van onze installed base de oplossing weg te kunnen zetten.”

Over VCD Business Intelligence
VCD Business Intelligence ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geïntegreerde managementinformatiesystemen en planning & budgetting-oplossingen in het hele land. Voor de realisatie hiervan wordt samengewerkt met diverse leveranciers van bron- en databasesystemen en de wereldwijde marktleiders op het gebied van rapportage en analyse: SAP BusinessObjects, QlikView, SAS en IBM Cognos. VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep, een multidisciplinair ICT-bedrijf. VCD bestaat sinds 1977 en is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven in Nederland, dat zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer levert. In meerdere sectoren heeft VCD een sterke positie verworven, waaronder de gezondheidszorg, retail, transport, finance, waterschappen, onderwijs en zakelijke dienstverlening. De VCD IT Groep heeft vestigingen in Groningen, Eindhoven en Delft. Meer informatie is beschikbaar op www.vcd.nl.

Over mYuice
mYuice B.V. is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Ctac N.V. en richt haar bedrijfsactiviteiten op de verkoop, implementatie en ondersteuning van op SAP softwaregerelateerde oplossingen voor specifieke segmenten in de Nederlandse middenmarkt (MKB). Als leverancier van SAP software onderhoudt mYuice een intensieve relatie met SAP Nederland. Deze samenwerking heeft geleid tot de toewijzing door SAP Nederland als erkend implementatiepartner. mYuice is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en heeft 49 medewerkers en maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Ctac NV Ctac is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl. Meer informatie over mYuice is te vinden op www.myuice.nl.