>

SAP CRYSTAL INTERACTIVE ANALYSIS DESKTOP BESCHIKBAAR IN NEDERLAND

Partners van SAP kunnen vanaf nu de simpele en krachtige analysetool bestellen

’s-HertogenboschVanaf heden is SAP Crystal Interactive Analysis Desktop ook in Nederland beschikbaar. SAP partners kunnen de eenvoudige, krachtige selfservicetool vanaf deze week bij SAP bestellen. Met SAP Crystal Interactive Analysis Desktop kunnen analisten heel simpel ad-hocquery’s samenstellen en analyses uitvoeren zonder een beroep te hoeven doen op de IT-afdeling.

Gebruikers van de oplossing kunnen de intuïtieve interface van SAP Crystal Interactive Analysis Desktop inzetten om gegevens uit verschillende bronnen in interactieve documenten te combineren. Daarmee genereren ze ad-hoc betrouwbare antwoorden op bijvoorbeeld incidentele en periodieke beleidsvragen. Doordat informatie op een vrijwel oneindig aantal manieren in beeld kan worden gebracht met de flexibele detaillerings-, grafiekopbouw- en indelingsfuncties, vergroten gebruikers bovendien hun inzicht in de prestaties van de organisatie. SAP Crystal Interactive Analysis Desktop werkt met één overzichtelijke, intuïtieve interface waarin data uit alle bedrijfssystemen wordt verzameld.

Meer informatie over SAP Crystal Interactive Analysis Desktop is beschikbaar op de website van SAP. Klik hier.