>

SAP CRYSTAL PRESENTATION DESIGN GRATIS BESCHIKBAAR

Visualisatietool genereert kraakheldere inzichten en spectaculaire presentaties

’s-HertogenboschSAP stelt SAP Crystal Presentation Design kosteloos beschikbaar aan bedrijven. Ieder bedrijf kan een volledig gelicenseerde versie van SAP Crystal Presentation Design – voorheen Xcelsius Present – gratis downloaden via http://events.businessobjects.com/forms/Q210/present/sap/.

SAP Crystal Presentation Design kost normaalgesproken $195. De oplossing maakt het mogelijk om binnen enkele minuten professionele presentaties te maken en data van statische spreadsheets om te toveren tot interactieve overzichten en mappen. De simpele “point and click” functionaliteit is optimaal te gebruiken in combinatie met bekende Microsoft Office applicaties. Bovendien stelt SAP Crystal Presentation Design gebruikers in staat om goed gefundeerde beslissingen te nemen op basis van “what-if scenario’s”. De applicatie beschikt standaard over ingebouwde “quick start guides” en tien direct te gebruiken presentatietemplates.

Een video met meer informatie over de inzet van SAP Crystal Presentation Design is beschikbaar op de website van SAP, klik hier.