>

MOBIELE APPLICATIE SAP BUSINESS ONE NU BESCHIKBAAR VOOR iPHONE

‘s-HertogenboschWereldwijd maken kleinere bedrijven steeds vaker gebruik van smartphones om hun bedrijf te runnen vanaf elke locatie, op ieder gewenst moment. Voor bedrijven die ook onderweg verbonden willen blijven met hun bedrijfs- en klantgegevens heeft SAP een iPhone-applicatie voor SAP Business One beschikbaar in de Apple iTunes Store. Deze mobiele applicatie biedt continue toegang tot belangrijke data en tot de belangrijkste functionaliteit van SAP Business One. Deze app is gratis beschikbaar als onderdeel van het SAP onderhoudscontract voor bedrijven met een professionele gebruikerslicentie van SAP Business One 8.8 patch level 12 of hoger.

De SAP Business One applicatie voor de iPhone stelt gebruikers in staat om voorraad- en klantgegevens te controleren, toegang tot rapporten te krijgen en meldingen en proces- goedkeuringen te ontvangen. Met deze mobiele applicatie hebben gebruikers real-time toegang tot gegevens en kunnen zij op afstand gemakkelijk navigeren, reageren en processen volgen.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Alerts en goedkeuringen – Ontvang alerts over bepaalde gebeurtenissen, zoals afwijking van toegestane kortingen, prijzen of kredietlimieten. Verwerk verzoeken voor goedkeuring, genereer acties op afstand en bekijk relevante gegevens of statistieken voor een snelle en efficiënte besluitvorming.
  • Real-time rapporten – Bekijk ingebouwde SAP Crystal Reports software voor actuele,belangrijke zakelijke informatie. Voeg op maat gedefinieerde rapporten toe en deel de resultaten via e-mail vanaf de iPhone.
  • Klant- en partnergegevens – Toegang tot contactgegevens en het bewerken daarvan. Bekijk eerdere activiteiten en speciale prijzen. Zoek en benader contactpersonen van klanten en partners en maak nieuwe activiteiten aan. Alle wijzigingen worden automatisch bijgewerkt binnen SAP Business One.
  • Inventarisatie monitoring – Controleer voorraadniveaus en bekijk gedetailleerde informatie over de huidige producten en de inkoop- en verkoopprijs, beschikbare hoeveelheden, productspecificaties en -foto’s.

“Als bedrijf dat 24/7 actief is, is het cruciaal voor onze werkzaamheden dat we toegang hebben tot KPI’s en wijzigingen in de marges, de prijs en de voorraadniveau’s tijdens het reizen of zelfs op vakantie”, aldus Mike Nielsen, CEO van Coolshop.dk, een toonaangevende onafhankelijke distributeur van interactieve entertainment producten in de Scandinavië. “SAP, samen met partner Boyum IT, heeft ons in staat gesteld om onze business te laten groeien met SAP Business One en deze mobiele applicatie is de natuurlijke volgende stap die ons in staat stelt onze klanten beter te bedienen en om sneller dan ooit te reageren op de marktbehoeften. De applicatiesnelheid waarmee we onmiddellijk toegang hebben tot informatie uit ons klantenbestand van 500.000 klanten, is opmerkelijk. Ook krijgen we real-time updates en alerts, rechtreeks vanuit SAP Business One. ”

De mobiele applicatie is beschikbaar voor de iPhone of iPod Touch met als minimale vereiste versie 3.2 van het Mac OS. Gratis beschikbaar en voor iedereen te downloaden en te bekijken in demo-modus op de Apple iTunes store. Een korte video-introductie van de iPhone app kan ook bekeken worden via SAP Business One Mobile App for iPhone.