>

SAP EN ITELLIGENCE BIEDEN MIDDENBEDRIJF TOEGEVOEGDE WAARDE EN INNOVATIE

SAP en itelligence tekenen wereldwijde overeenkomst. Meer toegevoegde (inter-)nationale waarde voor klanten door nauwe samenwerking tussen SAP en itelligence

’s-HertogenboschSAP heeft tijdens de SAP World Tour 2010 aangekondigd dat www.itelligence.nl een Global VAR – Value Added Reseller overeenkomst heeft getekend: een programma waarmee sterk ontwikkelende partners uitgroeien van locale wederverkopers tot managed global partners. Het doel van het Global VAR programma is om klanten meer toegevoegde waarde te verschaffen, welke wordt gerealiseerd door de nauwe samenwerking tussen de twee partijen.

SAP VAR-partners verkopen SAP softwarelicenties aan middelgrote ondernemingen. Zij vormen een belangrijke pijler in SAP’s go-to-market strategie in dit segment, omdat zij standaard SAP oplossingen uitbreiden voor industrieën en hun verschillende sub-segmenten. Naast uitvoerige expertise op het gebied van programmering en actuele kennis over SAP oplossingen bieden VAR’s diepgaande kennis van industrieën op micro vertical niveau, waardoor zij in staat zijn om hooggespecialiseerde industriële toepassingen te optimaliseren.

Het Global VAR programma is uiterst selectief en uitsluitend toegankelijk op uitnodiging van het management van SAP. Het programma is gericht op partner kandidaten die aan hoge eisen moeten voldoen, zoals: geografische dekking, vertegenwoordiging van wederverkopers en servicepunten en een aantoonbare inkomensstandaard voor SAP Business All-in-One. Het programma is weer een bewijs dat SAP haar partners motiveert en het hen mogelijk maakt om uit te blinken in hun business.

Arjan Vork, Channel Director binnen SAP Nederland: “itelligence is een partner die presteert op het topniveau waarmee SAP beoogt organisaties te helpen hun doelstellingen te bereiken in de diverse markten.

Wij feliciteren itelligence met hun behaalde status van Global VAR en kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen verder te bouwen aan het gezamenlijke succes van het MKB in Nederland.”

De reactie van Peter Slaats, CEO itelligence Benelux Holding BV: “Deze Global VAR status is de bekroning van de ambitie van itelligence Benelux om, als één van de grootste en meest succesvolle SAP Midmarket Partners in de Benelux, meerwaarde voor haar klanten te creëren. Naar onze klanten het bewijs dat itelligence dit ook op internationaal niveau waarmaakt. Hiermee heeft itelligence een unieke positie in de markt verworven en u één wereldwijde partner voor internationale projecten!”

Over itelligence
itelligence is één van de leidende internationale full-service providers van SAP. Er werken momenteel meer dan 1.800 hooggekwalificeerde medewerkers in 19 landen en 5 regio’s (Amerika, Azië, West-Europa, Oost-Europa en Duitsland/Oostenrijk). Eind 2009 heeft itelligence AG 2B Interactive B.V. overgenomen. De twee bestaande bedrijven van itelligence in Nederland en België zijn samengevoegd met 2B Interactive in itelligence Benelux Holding B.V. en heeft meer dan 100 medewerkers in dienst. Door de overname is itelligence Benelux één van de leidende SAP full-service providers gericht op midmarket bedrijven in de Benelux. Als SAP Business All-in-One Partner, Service en Support Alliance alsmede Global Partner Hosting en Global Services Partner, realiseert itelligence complexe projecten in de SAP omgeving voor meer dan 3.000 klanten wereldwijd. In 2006, behaalde itelligence de status van Gold Partner SAP in Duitsland, U.S. volgde in 2007. Ook de Nederlandse vestiging is Gold Partner. De service van itelligence loopt uiteen van SAP-consulting en licensing tot outsourcing en services tot ontwikkelaar van branchespecifieke SAP-oplossingen. In 2009 genereerde itelligence een totale omzet van € 220 miljoen (itelligence Benelux: € 20 miljoen). Voor meer informatie, ga naar www.itelligence.nl.