>

SOGETI BENOEMD TOT SAP GOLD PARTNER

Uitmuntende resultaten van Sogeti resulteren in hoogste graad partnership

’s-HertogenboschICT dienstverlener Sogeti is benoemd tot SAP GOLD Partner. SAP kende de hoogste partnerstatus toe op basis van geleverde kwaliteit op het gebied van sales, pre-sales, consultancy, klantgerichtheid en gerealiseerde omzet. Sogeti behaalde het GOLD partnership onder andere met hun op SAP Business All-in-One gebaseerde oplossing voor de afval & recycling industrie en voor haar oplossing in de procesindustrie.

Arjan Vork, Channel Director SME binnen SAP: “De expertise van Sogeti op het gebied van SAP dienstverlening en in het bijzonder van de branches afval & recycling en procesindustrie uit zich niet alleen in een state of art SAP Business All-in-One oplossing, maar ook in een enorme gedrevenheid en klantgerichtheid. Het aantal succesverhalen dat Uphantis, onlangs overgenomen door Sogeti, op vele SAP expertise gebieden zich in het verleden heeft laten optekenen, blijft ook onder de Sogeti vlag alsmaar groeien, ook in een economische periode waarin dat niet zo vanzelfsprekend is. De teaming tussen SAP en Sogeti is uitstekend: meer dan terecht mogen zij het GOLD Partnership voeren.”

Henny Hurkens, Sogeti: “Dit GOLD Partnership is het resultaat van hard werken door onze SAP experts, een intensieve samenwerking met SAP en het vertrouwen dat we van onze klanten de afgelopen jaren hebben gekregen. We zijn verheugd tot deze selecte groep van SAP partners te behoren.”

Over Sogeti Nederland B.V.
Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur nemen wij op de Nederlandse markt een dominante positie in. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van haar opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar hechte en langdurige relaties met opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl